Vila Kalango, Jericoacoara i Brasilien

Mellem høje sandklitter ud til Atlanterhavets kyst i den afsidesliggende by Jericoacoara ligger det 4-stjernet resort Vila Kalango omgivet af svajende kokos og cashew træer. Den perfekte beliggenhed forstærkes yderligere af, at området er en nationalpark, og at byen kun kan nås med firehjulstrækker ad sandede hjulspor. Hotellet ligger tilmed tæt på den store sandklit Duna do Pôr do Sol, som er et populært sted at opleve de fantastiske solnedgange over Atlanterhavet. Hotellet er opført med et ønske om at konservere den fantastiske natur i området og minimere dets påvirkning af miljøet. Hotellets stilfulde hytter er derfor opført i natur- og genbrugsmaterialer.

Med blot 24 værelser kan du være sikker på masser af ro og fred på Vila Kalango. Og du kan selv vælge, om du vil bo i en hytte eller lejlighed. De er alle indrettet i tropisk stil med myggenet over sengen, et rustikt badeværelse og loftsventilator. Hytternes placering gør, at havvindene blæser ind i rummene, så den fungerer som en naturlig aircondition. Fra værelserne kan du også nyde den fantastiske udsigt over havet eller klitterne.

Hotellet blev oprindeligt stiftet af surfere, der var så imponeret over områdets perfekte vindforhold, at de ønskede direkte adgang til stranden. Det er derfor helt naturligt at prøve både vind- og kitesurfing i området, og hotellet tilbyder både udstyr og kurser. Der er også mulighed for at sejle i kajak, havfiskeri, vandreture i klitterne eller en ridetur på stranden i solnedgangens skær. Eller find det perfekte sted på stranden at nyde solen og havet. Brasilien er indbegrebet af strandliv, og det bliver næppe bedre end i Jericoacoara. I hotellets fællesområde kan du også slappe af ved poolen eller under palmernes skygge. Skulle du ønske ultimativ afslapning og forkælelse, kan du også besøge hotellets spa-område, hvor et væld af behandlinger og massager med bambus og sten, skaber velvære i både krop og sjæl. Når sulten melder sig er du også i gode hænder. På hotellets restaurant bruges udelukkende lokale råvarer, som tilberedes med et kærligt blik mod både Middelhavet og det lokale brasilianske køkken. Nyd et glas kølig hvidvin til lyden af havets brusen, imens du smager på de udsøgte lækkerier. Det er ægte feriestemning.

Når solen begynder at hænge lavt på himlen, samles alle på solnedgangsklitten for at nyde en af Sydamerikas smukkeste solnedgange. Det er tegn til at tænde lyset i byens restauranter og barer, og inden længe strømmer sambarytmer ud i tropenatten ad åbne døre og vinduer.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydamerika

Vi kender de skønneste steder i Sydamerika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel