Victoria Can Tho i Can Tho, Vietnam

Ved Hau-flodens bred i byen Can Tho ligger det lækre Victoria Can Tho Resort i hjertet af Mekong-deltaet. Hotellets bygninger er opført i kolonistil med elegante balkoner og en imponerende facade omgivet af en frodig tropisk have med svajende palmer.

I hotellets 92 rummelige værelser og otte luksuriøse suiter kan du se frem til ægte tropestemning. Værelserne er indrettede med mørke trægulve, lokalt producerede tekstiler i varme farver og din egen balkon med fantastisk udsigt over floden, poolen eller den frodige have. Den tropiske følelse fuldendes med loftsventilator og aircondition. Derudover har værelserne alle de moderne faciliteter, du kunne ønske dig.

Fra hotellet har du både adgang til den frodige natur i Mekong-deltaet og mulighed for at opleve den vietnamesiske kultur og historie. Omkring Can Tho kan du besøge flydende markeder, landsbyer på pæle og se de fine, gamle huse i traditionel vietnamesisk stil. En af de mest populære måder at opleve området på er ved at sejle på det store netværk af vandveje. Her oplever du livet i deltaet fra første parket, og der er mange interessante steder at gøre stop. På hotellet kan du også lære Vietnam bedre at kende gennem dets køkken i form af et kokkekursus, hvor du lærer hemmelighederne bag de lækre lokale retter.

På hotellet kan du benytte dig af en lang række faciliteter såsom tennisbaner, billard, dart og bordtennis. Trænger du til at køle af efter de mange aktiviteter, kan du tage en dukkert i poolen. Ønsker du at komme endnu længere ned i gear, tilbyder Victoria Spa forskønnende behandlinger ned til flodbredden.

Når sulten melder sig, kan du glæde dig til Le Longanier Restaurant. Her kan du nyde lækre retter baseret på regionens råvarer såsom friske krydderurter, eksotiske frugter og lokale fisk og grøntsager. Middagen serveres i restaurantens fantastiske lokaler, der er bygget helt ned til floden med inspiration fra en kolonitidsvilla i det gamle Indokina. Stemningen fuldendes af lanternernes skær, imens solen går ned over de frodige omgivelser og maler Mekong-flodens vand i rødlige nuancer.

Se video fra hotellet her

Sådan bestiller du en rejse

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel