Veranda Resort and Spa i Thailand

I tropiske omgivelser mellem badebyerne Hua Hin og Cha Am ligger Veranda Resort and Spa. Hotellet er nyrenoveret i moderne asiatisk stil, og er omgivet af en flot tropehave ned til Thailandbugtens fine sand.

Hotellet har hele 13 værelsestyper at vælge imellem, så der er garanti for at finde lige netop det værelse, som passer bedst til dig. Der er frit valg imellem suiter med udsigt til haven eller havet, suiter med privat jacuzzi eller måske endda egen poolvilla med dampbad og solterrasse. Hotellets moderne stil videreføres i værelsernes indretning, hvor de lyse rum brydes af naturmaterialer, hvilket skaber en fin balance mellem naturen og moderne minimalisme. Værelserne er velindrettet med lækre badeværelser og masser af moderne faciliteter.

Dagene på hotellet kan gå med afslapning på stranden eller ved hotellets infinitypool, en ridetur eller sportsaktiviteter ved vandet. Byen Cha Am byder på en spændende bymidte med butikker samt små restauranter, der lokker med lokale delikatesser og internationale favoritter. Et endnu større udbud findes i Hua Hin, der er det foretrukne feriested for den thailandske kongefamilie samt mange lokale fra Bangkok.

På hotellet tilbydes et væld af faciliteter såsom fitnesscenter, volleyball-baner, strandområde med liggestole, surfing, kajaksejlads, jetski, mountain biking og mange flere. Hvis du trænger til at blive forkælet, tilbyder hotellets spa holistiske behandlinger i fredelige omgivelser, der giver dig velvære i både krop og sjæl.

Når sulten melder sig, kan du trygt sætte dig til bords på hotellets restauranter. På Dining Room serveres vestlige samt lokale retter, og du bestemmer selv, om du vil sidde indenfor, udenfor eller i et airconditionområde. Lækre fiskeretter dominerer menukortet på restaurant I Sea, og her er der også mulighed for at nyde en forfriskende cocktail på barens terrasse, inden du sætter dig til bords. Efter en god middag kan du få en kop kaffe eller en godnat-drink på The Glass Room, hotellets espressobar, imens tropenatten sænker sig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel