UXUA Casa Hotel & Spa i Trancoso, Brasilien

Drømmer du om at komme langt væk fra de gængse turistruter og nyde livet på en afsidesliggende brasiliansk strand? Naturligvis kombineret med ophold på et stilfuldt boutiquehotel i en by fyldt med sjæl. Så er UXUA Casa Hotel & Spa i den lille by Trancoso syd for Porto Seguro helt perfekt.

Hotellet ligger et par hundrede meter fra stranden i et roligt hjørne af den lille kolonitidsby Trancoso. Her er 10 luksuriøse villaer spredt ud mellem den frodige vegetation. Nogle af bygningerne har adskillige hundrede års historie bag sig, mens andre er af nyere dato. Alle er de nænsomt restaureret af designeren Wilbert Das, så de på samme tid fanger følelsen af moderne luksus og afslappet strandhus. Resultatet er utrolig vellykket, og UXUA har masser af charme og personlighed. Stedet er som taget ud af et livsstilsmagasin, hvilket gennem tiderne har tiltrukket både kunstnere og eventyrlystne rejsende på udkig efter det ultimative beach retreat. Læg dertil den officielle dresscode, der hedder klipklapper og shorts, og scenen er sat til den perfekte strandferie.

Hver villa er individuelt indrettet med træmøbler, antikviteter og kunsthåndværk, der fremhæver den rustikke strandstil. De mindste villaer er på omkring 80m2, mens flere er over 200m2 store med adskillige soveværelser. Så der er masser af plads til moderne faciliteter såsom Ipod dock, wi-fi, minibar, aircondition og indbydende badeværelser. Nogle har desuden en lille plungepool på terrassen.

UXUA er det perfekte sted at komme ned i gear. Det stilfulde poolområde er omgivet af tropisk vegetation, og den flotte, gyldne strand er kun en kort gåtur væk. Her har hotellet en charmerende rustik beach lounge med bar, der er indrettet i en traditionel fiskerbåd af træ. Du kan også holde formen ved lige i træningscenteret, mens spa-afdelingen lokker med vanedannende behandlinger. Eller brug et par timer på at udforske de gamle gader og portugisiske kolonitidsbygninger i Trancoso, der er optaget på UNESCO’s kulturarvsliste.

Hotellets restaurant er så afslappet, at den ikke har noget navn. Men i Trancoso er den kendt som Uxua Quadrado. Her fremtryller kokken Ju Pedrosa lækre brasilianske specialiteter med friskfangede skaldyr, lokale urter og masser af smag. Bagefter kan aftenen fuldendes med strandbarens berømte caipirinha med ananas og ingefær til lyden af bossa nova i den varme tropenat.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Brasilien

Vi kender de skønneste steder i Brasilien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel