Tubkaak Krabi Boutique Resort, Krabi

Tubkaak Krabi Boutique Resort er et lækket førsteklasses luksusresort med en fantastisk beliggenhed ned til stranden et godt stykke nord for Krabi og den travle badeby Ao Nang. Her er der masser af fred og ro, og du kan nyde de skønne omgivelser i ro og mag.

Resortet består af lave, individuelle bygninger opført i naturlige materialer, der falder godt ind i den tropiske natur. Hver af de stilfulde bungalows er komfortabelt indrettet med alle de moderne bekvemmeligheder, du forventer at finde på et hotel af denne standard. Med ikke mindre end ni forskellige værelseskategorier at vælge imellem, er der noget for enhver smag. Deriblandt privat terrasse eller balkon samt et flot badeværelse med badekar. Nogle har endda privat pool på terrassen, så du kan træde direkte fra soveværelset ned i vandet. Du har naturligvis også wi-fi, køleskab, minibar samt satellit-tv.

Blandt resortets andre faciliteter kan nævnes et flot poolområde, der indbyder afslapning i den varme tropesol. Eventuelt med en bog fra resortets bibliotek. Særlig iøjefaldende er den unikke spa-afdelingen, der er indrettet i høje cylinderformede træbygninger. Resortet byder desuden på et moderne fitnesscenter, og det er muligt at låne havkajakker og mountainbikes, hvis du ønsker at udforske nærområdet på egen hånd. Eller hvad med at lære hemmelighederne bag det lokale køkken at kende på et kokkekursus?

Foretrækker du at overlade madlavningen til andre, er du i de bedste hænder på resortets to stilfulde restauranter, der begge ligger med udsigt til havet. På The Arundina er fokus på det lokale køkken. Mens restauranten Di Mare på smukkeste vis blander inspiration fra det italienske køkken med lokale råvarer og friskfangede fisk og skaldyr fra havet.

Med andre ord er Tubkaak Krabi Boutique Resort perfekt, hvis du drømmer om fred og ro i skønne omgivelser ved Thailands smukke strande.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Thailand

Vi kender de skønneste steder i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel