The Vijitt på Phuket, Thailand

På sydøstkysten af Phuket ligger det luksuriøse 4-stjernede resort The Vijitt i naturskønne omgivelser ned til en flot, hvid strand. Her er du væk fra de turistede områder af øen og kan nyde afslapning og forkælelse i naturskønne omgivelser.

Hotellet består af stråtækte bygninger spredt ud i en tropisk have, der passer perfekt ind i de eksotiske omgivelser. Resortets 92 villaer er rummelige og med et meget højt komfortniveau. Indretningen er tydeligt thai-inspireret med teaktræsmøbler og andre naturmaterialer. Værelserne er udstyret med alle de moderne faciliteter, du kan forventet dig af et resort i denne klasse, og på villaens balkon eller terrasse kan du nyde de fantastiske omgivelser. Flere af hotellets villaer har endda privat pool helt ned til stranden.

På resortet føles det som om tiden står stille, og afslapning er i højsædet. Hvordan du vælger at bruge tiden er helt op til dig. Du kan nyde de tropiske omgivelser og finde en rolig oase under palmernes skygge, eller du kan forkæle dig selv med en behandling fra The V Spa. Her stimuleres alle fem sanser med massager og behandlinger i fredfyldte omgivelser. På hotellets strand er det let at finde en god plads i solen. Men der tilbydes også transport til en anden af øens mange gode strande; Nai Harn Beach. Trænger du til en pause fra strandlivet, kan du udforske Phukets natur på guidede ture eller besøg en af de store badebyer, hvor restauranter og butikker ligger side om side.

På The Vijitt er der også alle muligheder for at forkæle smagsløgene. Hotellets to restauranter ligger med udsigt over havet og tilbyder aromatiske thairetter, lækre morgenbuffeter og internationale klassikere. Fra hotellets vinkælder kan du udvælge det perfekte supplement til de lækre retter. Strandbaren derimod er det perfekte sted at sidde med fødderne i sandet og sippe til en cocktail, imens du nyder en fantastisk solnedgang over Adamanhavet. Bedre end det bliver det næppe.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til

Vi kender de skønneste steder i og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel