The Ubud Village Resort & Spa på Bali, Indonesien

The Ubud Village Resort & Spa ligger i Balis kulturby Ubud. Hotellet er placeret i en frodig tropisk have med udsigt over rismarkerne i kanten af byen. Det 5-stjernet luksusresort er bygget i ægte balinesisk øko-stil med stenvægge, stråtækte tage og vandbaseret maling. Personalet består af lokale, og hotellet har fokus på miljøbevidsthed for at bevare den smukke natur.

Hotellets stråtækte villaer ligger spredt rundt i den store tropehave med kokospalmer, lotusbassiner og hotellets egen rismark. Villaerne er store og smagfuldt indrettet, med højt til loftet og god af naturmaterialer, der kun forstærker den balinesiske atmosfære. Til villaerne hører privat have og pool, hvor der er mulighed for at slappe af og tage en forfriskende dukkert. Komforten er i top, og der er alle de bekvemmeligheder, du kan ønske dig.

Fra hotellet er der gode muligheder for at tage på opdagelse i Ubud og opleve byens rige kulturliv. The Ubud Village Resort byder også på en masse kulturelle oplevelser, som en del af deres kulturelle bevaringskoncept. Du kan lære traditionelle danse og træudskæring eller at lave offergaver, male, plante ris i hotellets egen mark eller lave traditionelle retter.

I hotellets Spa, Kama Karana, kan du slappe af med en traditionel behandling. Spaen bruger naturlige produkter, og efter behandlingen kan du lade dens healende virkning tage effekt i det rolige spaområde.

Gastronomisk set er Ubud det helt rigtige sted at være. I byen ligger flere af øens bedste gourmetrestauranter, men foretrækker du at blive på hotellets områder, er du også i gode hænder. Hotellets restaurant Angkul Angkul serverer lækre retter fra hele verden, baseret på de bedste lokale råvarer. Nyd lækkerierne på den åbne pavillon sammen med den fantastiske udsigt til de frodige omgivelser.

The Ubud Village Resort og Spa tilbyder et luksuriøst tropeparadis kombineret med byens kulturelle liv.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel