Hotel Tentrem i Yogyakarta, Java

Ordet ’tentrem’ betyder fredsfyldt på javanesisk, og det er en fin betegnelse for dette førsteklasses hotel i hjertet af Javas gamle sultanby Yogyakarta. Stilen er moderne og smagfuld. Det gælder både den store lobby og de 274 værelser, der er fordelt over otte forskellige kategorier. Deluxe-værelserne er 40 m2 store og har plads til to voksne og to børn. Værelset byder på moderne faciliteter såsom fladskærms-tv, internet, aircondition, minibar samt et pænt badeværelse. Ønsker du mere plads og flere faciliteter, kan du opgradere til en af de øvrige værelseskategorier. I premier-værelserne får du 50 m2 at boltre dig på. Eller gå hele vejen og bestil præsidentsuiten på 273 m2.

Hotel Tentrem byder desuden på et fint, stort poolområde i hjertet af hotellet med en hyggelig poolbar. Du kan også nyde en tur i den indendørs jacuzzi, eller holde formen ved lige på tennisbanen. Rejser du med børn, byder hotellet desuden på et godt indendørs legeområde. Et andet af hotellet særlige kendetegn er den personlige service, der straks får dig til at føle dig hjemme og godt tilpas.

Når sulten eller tørsten melder sig, har du to restauranter, to barer og en café at vælge imellem. På restauranten Kayumanis er fokus på lokale specialiteter, der serveres både som buffet og ala carte-retter med udsigt over poolen. På restauranten Summer Palace er det kinesiske køkken i fokus, mens Eboni Bar & Lounge samt Pool Bar byder på drinks og snacks. Har du mere lyst til en kop javanesisk kaffe eller te fra plantagerne rundt om på øen, er Warung Kopi & Teh stedet. Caféen ligger på første sal med udsigt over poolen.

Således har Hotel Tentrem alt, hvad du skal bruge under opholdet i Yogyakarta: En god beliggenhed, masser af komfort og dejlige omgivelser at trække sig tilbage til efter dagens sightseeing.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra The Tentrem

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Java

Vi kender de skønneste steder i Java og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel