The Sarojin i Khao Lak, Thailand

The Sarojin i Thailand er et prisvindende luksushotel og hører til blandt Thailands bedste spa-resorter og Asiens førende boutiquehoteller. Med sin fantastiske beliggenhed i en tropisk have ned til det dybblå Andamanhav og en 11 km lang sandstrand, er rammerne lige så fantastiske som hotellet selv.

Resortet og dets værelser er opført i moderne thailandsk stil med luksus i højsædet og en gennemført æstetik. Alle værelser er komfortabelt indrettet, rummelige og i harmoni med den omkringliggende natur. Værelserne har tilknyttede private haver og tilhørende pavillon, så du kan nyde de tropiske omgivelser i fred og ro. Værelserne byder desuden på alle de moderne faciliteter, du kunne få brug for. Nogle suiter har endda jacuzzi eller egen pool på terrassen.

Helt særligt for The Sarojin er det fantastiske og imødekommende personale, der vil gøre alt for, at du skal føle dig velkommen. Tilpas dine helt egne aktiviteter i samarbejde med hotelpersonalet og oplev Thailand helt tæt på. Udforsk havet med bådture, dykning og fiskeri, tag på opdagelse i junglen med vandreture, klippeklatring og rafting på floderne eller kom tæt på Thailands kultur med ture til templer og lokale landsbyer. Mulighederne for aktiviteter er næsten uendelige.

Efter de mange aktiviteter kan du slappe af i hotellets spa og genvinde energien med behandlinger for både krop og sjæl. Du kan også nyde de eksotiske omgivelser ved hotellets poolområde eller slappe af på den smukke sandstrand.

Når sulten melder sig tilbyder hotellets to restauranter udsøgte retter i fantastiske omgivelser. På restaurant Edge kan du smage på autentiske retter fra Thailand og Sydøstasien under åben himmel i skyggen fra de omkringliggende træer. Du kan også smage moderne middelhavsinspirerede retter på restaurant Ficus, som ligger i afslappede rammer. Ønsker du en helt unik oplevelse, er der mulighed for at få serveret middagen i private omgivelser på stranden, i junglen eller haven. Personalet ynder at stille spørgsmålet: ”Hvor ønsker du at få din mad serveret i dag?”. Det eneste, du skal gøre, er at føle efter, og svare. Så sørger de for, at du får en uforglemmelig oplevelse.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotel her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel