The Royal Sands på Koh Rong, Cambodia

The Royal Sands er et villaresort på Cambodias andenstørste ø Koh Rong, som er et sandt ø paradis med svajende palmer og fantastiske sandstrande. Resortet består af individuelle villaer, der ligger som tropehytter rundt omkring på stranden med stråtækte tage og hvide mure.

Resortets charmerende villaer ligner måske primitive hytter, men indeni emme de af luksus og komfort. Villaerne er indrettet med store lyse rum, bløde møbler, inden- og udendørs bade og moderne faciliteter som WiFi. På resortet har du hele tiden udsigt til Den Thailandske Golf, også fra dit private udendørsområde. Vælg selv, om du vil have en villa helt ned til vandet, om der skal være privat pool og antallet af værelser.

På Royal Sands kan du slappe fuldstændigt af, men der er også rig mulighed for at udforske øen. Tag en sejltur i den mest fantastiske solnedgang, og se selvlysende plankton. Udforsk de omkringliggende koralrev på snorkleture, eller prøv at fange eksotiske fisk. Inde på øen kan du besøge de lokale landsbyer og se øens varierede vegetation med alt fra tæt jungle til tør savanne.

Er målet komplet afslapning, kan du besøge hotellets spa ”Senses”, hvor du kan få traditionel Khmer-massage. Spørg efter et massagerum med glasgulv, så du kan beundre eksotiske fisk, imens du nyder en behandling. På hotellets yoga-pavillon kan du puste ud til den mest fantastiske udsigt over øens bjerge. En udsigt du også kan nyde fra det veludstyrede træningscenter.

Hotellets villaer centrerer sig omkring fællesområdet, hvor du kan tage en kølende dukkert i poolen, eller få noget lækkert at drikke og spise. På Ocean Restaurant serveres den mest fantastiske morgenmad, og om aftenen kan du sætter dig til bords i romantiske omgivelser i stearinlysenes skær. Smag på køkkenets lækre fusionsretter, som kombinerer det bedste fra øst og vest. Eller sæt dig i det åbne ”The Chill” og nyd en eksotisk cocktail eller friskpresset juice under stjernehimlen.

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bestiller du en rejse

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel