The Pavilions på Bali, Indonesien

The Pavilions Bali er et førsteklasses luksusresort i det rolige og tropiske Sanur. Blot et stenkast fra en af Balis bedste strande ligger Pavilions’ villaer i en frodig have. Hotellets bygninger er tydeligt inspireret af Balinesisk arkitektur, med hvide mure, stråtækte tage og en gennemgående brug af balinesisk kunst og udsmykning.

Indretningen i tropevillaerne er lys og åbner sig ud mod den omkringliggende natur. Store, bløde møbler i mørkt træ og vævede tekstiler samt moderne faciliteter sikrer, at komforten er i top. Omkring Villaerne ligger din private have og terrasse, hvorfra du kan nyde de smukke omgivelser. Størstedelen af villaerne har egen pool tilknyttet, så du kan køle ned i den tropiske varme. Villaerne har egen butler tilknyttet, der står klar til at hjælpe til og sikre at du får et behageligt ophold.

Fra hotellet er der også rig mulighed for at udforske Bali. Tag på ture til de frodige rismarker, antikke templer eller nogen af øens kunsthåndværkbutikker. Udforsk også de smukke undervandslandskaber på dykkerture, eller tag en båd til naboøerne.

I hotellets spa kan du lade dig forkæle med traditionelle indonesiske behandlinger, som oprindeligt kun var for det indonesiske hof. Der er også mulighed for at slikke sol ved poolområdet, få en forfriskning fra poolbaren, eller puste ud i hotellets yoga studie.

Når sulten melder sig, er du i gode hænder på Restaurant Jahe. Her serveres traditionelle balinesiske retter, baseret på friske ingredienser, i den åbne, stråtækte pavillon omgivet af den frodige natur.

Se e-bog om The Pavillions

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel