The Lovina på Bali, Indonesien

The Lovina er et lækkert og luksuriøst hotel, med en smuk beliggenhed på standen mellem Bedugul-bjergene, grønne rismarker og havet, tæt på landsbyen Lovina i det nordlige Bali. De 200 meter sandstrand, som omkranser hotellet, er kendetegnet ved mørkt vulkansand, og de mange farverige outrigger-kanoer som ligger langs kysten.

Resortet består af 66 værelser, fordelt på suiter, villaer og penthouselejligheder. Bygningerne er lyse og rummelige, og fra din altan kan du nyde den omkringliggende natur eller fantastiske havudsigt. Alle værelser er udstyret med de bekvemmeligheder, man kan forvente sig af et luksushotel af denne slags, og der er mulighed for at køle af i din helt private pool

Fra hotellet er der ikke mange meter til den dejlige strand, hvor du kan kaste dig i bølgerne og nyde solens varme stråler. I den modsatte retning, lige uden for hotellet, kan du møde de lokale, besøge butikker og prøve restauranterne på Lovinas hovedgade. Blot et kvarter fra hotellet ligger Balis tidligere kolonihovedstad Singaraja, hvor du kan se kolonitidens levn.

Hotellet giver også rig mulighed for at nyde Balis fantastiske natur. Se de hellige søer, antikke templer eller imponerende vandfald. Lovina området er særlig kendt for delfinsafarier, hvor du sejler ud i outriggerkanoer for at se delfinflokkene på helt op mod 100 delfiner.

Slap af ved en af hotellets pools, eller bestil en massage i hotellets spa, som ligger i rolige omgivelser. Der er også mulighed for at nyde en runde golf på Handara Kosaido Country Club, der er blevet kåret, som en af verdens 50 bedste golfbaner.

Når det bliver spisetid er udvalget stort. Hotellets restaurant byder på internationale retter tilberedt med lokale smage, og fra deres træfyret ovn fremtrylles varme og sprøde pizzaer. Om du vil have maden serveret i restauranten, under stjerne på stranden eller på dit værelse, er op til dig.

The Lovina er med sine paradislignende omgivelser og mange aktiviteter stedet, hvor du kan oplever Bali, som det bør opleves.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel