Luksuriøse og komfortable The Damai på Bali, Indonesien

The Damai på Bali er en smuk, lille danskejet oase med en fantastisk beliggenhed på en grøn skråning, med udsigt over Balis nordlige kyst og Javas vulkaner. Hotellet startede som en privat bolig, bygget af en dansker tilbage i 1990’erne, men har siden udviklet sig til et resort med 14 bungalows. Hotellets stil er balinesisk med store udendørsarealer, charmerende arkitektur, mørke træmøbler og frodig vegetation.

Hotellets bungalows er luksuriøse og komfortable, dekoreret med antikviteter og udstyret med alle de moderne bekvemmeligheder, du skal bruge. Alle bungalows har udendørs badeværelse, så der er mulighed for at tage et kølende brusebad eller slappe af i badekaret under den blå himmel. På terrasse er der enten plungepool eller jacuzzi med udsigt til de frodige omgivelser.

Hotellets spa tilbyder vanedannende behandlinger med naturlige produkter, baseret på opskrifter fra Java, som oprindeligt var dedikeret til den royale familie. Slap af på The Damai, eller gå på opdagelse på Bali med hotellet som base. Tag på tur til de hellige søer og smukke vandfald, oplev de frodige rismarker, gå på opdagelse i de ældgamle templer, eller udforsk havet og dets dyreliv på dykkerture.

Efter en dejlig dag fyldt med oplevelser er der mulighed for at få stillet sulten på hotellets gourmetrestaurant. Her tilbereder kokkene moderne balinesiske retter og vestlige favoritter med et tropisk twist. Alle restaurantens retter er baseret på friske, lokale ingredienser, som enten er dyrket i hotellets egen have eller leveret fra nærliggende landsbyer. Efter et lækkert måltid kan du nyde stjernehimlen med en drink i hånden.

The Damai er en skjult juvel på Bali, som er luksuriøs, men stadig afslappede. Når du først har boet her, er det ualmindeligt svært at tage af sted igen.

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotel her

Sådan bestiller du en rejse

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel