Luksuriøse og komfortable The Damai på Bali, Indonesien

The Damai på Bali er en smuk, lille danskejet oase med en fantastisk beliggenhed på en grøn skråning, med udsigt over Balis nordlige kyst og Javas vulkaner. Hotellet startede som en privat bolig, bygget af en dansker tilbage i 1990’erne, men har siden udviklet sig til et resort med 14 bungalows. Hotellets stil er balinesisk med store udendørsarealer, charmerende arkitektur, mørke træmøbler og frodig vegetation.

Hotellets bungalows er luksuriøse og komfortable, dekoreret med antikviteter og udstyret med alle de moderne bekvemmeligheder, du skal bruge. Alle bungalows har udendørs badeværelse, så der er mulighed for at tage et kølende brusebad eller slappe af i badekaret under den blå himmel. På terrasse er der enten plungepool eller jacuzzi med udsigt til de frodige omgivelser.

Hotellets spa tilbyder vanedannende behandlinger med naturlige produkter, baseret på opskrifter fra Java, som oprindeligt var dedikeret til den royale familie. Slap af på The Damai, eller gå på opdagelse på Bali med hotellet som base. Tag på tur til de hellige søer og smukke vandfald, oplev de frodige rismarker, gå på opdagelse i de ældgamle templer, eller udforsk havet og dets dyreliv på dykkerture.

Efter en dejlig dag fyldt med oplevelser er der mulighed for at få stillet sulten på hotellets gourmetrestaurant. Her tilbereder kokkene moderne balinesiske retter og vestlige favoritter med et tropisk twist. Alle restaurantens retter er baseret på friske, lokale ingredienser, som enten er dyrket i hotellets egen have eller leveret fra nærliggende landsbyer. Efter et lækkert måltid kan du nyde stjernehimlen med en drink i hånden.

The Damai er en skjult juvel på Bali, som er luksuriøs, men stadig afslappede. Når du først har boet her, er det ualmindeligt svært at tage af sted igen.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotel her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel