The Ann Hotel i Hanoi, Vietnam

Centralt placeret i Hanoi ligger The Ann Hotel i gåafstand til en række af byens vigtigste vartegn samt den gamle bydel. Hotellet er bygget i moderne stil og tilbyder komfortable rammer omkring dit besøg i byen. Fra hotellets 14. etage kan du nyde udsigten over Hanois tage og Hoan Kiem-søen, der ligger som en oase midt i byens mylder.

Vælg mellem flere forskellige værelsestyper, der alle er udstyret med moderne faciliteter som aircondition, Wi-Fi og store bløde senge. Hotellets moderne stil går igen i værelsernes indretning med neutrale farver og et strejf af træ. Fra værelserne har du adgang til at nyde poolen på hotellets tag. Her kan du slappe af i liggestolene og få serveret drinks og snaks fra baren, imens du nyder den fantastiske udsigt over byen.

The Ann er det perfekte sted at kalde hjem under dit besøg i den travle vietnamesiske hovedstad. Her mærker du den helt specielle stemning, som landets brogede historie har ført til. Oplev hvordan fransk elegance fra kolonitiden blander sig med asiatiske traditioner, og se buddhistiske templer ligger side om side med katolske kirker. Du kan også besøge de mange levn fra Vietnam-krigen. Eller se, hvordan byen har udviklet sig fra den kejserlige by opført omkring år 1010 til nutidens topmoderne højhuse i glas og stål. Men den største seværdighed i Hanoi er nok byen selv. Kast dig ud i mylderet, og oplev storbyens pulserende liv og de travle markeder, hvor krydrede aromatiske dufte breder sig fra de brandvarme woks.

Start dagen i hotellets restaurant med en lækker international morgenbuffet, der gør dig klar til en hel dag med sightseeing i Hanoi. Når du kommer tilbage på hotellet, kan du smage på lækre og krydrede vietnamesiske retter samt internationale specialiteter, der garanterer en smagssensation. Efter middagen kan du slappe af i hotellets lounge med udsigt til Hanois mange lys over en forfriskende drink.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel