The Andaman Resort på Langkawi, Malaysia

The Andaman Resort Langkawi byder på masser af luksus og komfort i skønne, naturlige omgivelser. Resortet ligger på den malaysiske ø Langkawi, som er et sandt tropeparadis i Andamanerhavet kun få kilometer fra den thailandske grænse. Hotellet omgives af en 10 millioner år gammel regnskov på den ene side og det dybblå hav med et 8000 år gammelt koralrev på den anden. Hotellets bygninger er omkranset af de ældgamle træer og emmer af luksus og afslapning.

Resortet består af 188 smagfuldt indrettede og rummelige værelser med brede senge og balkon med udsigt til den frodige jungle eller det brusende hav. Komforten er i højsædet, og værelserne er udstyret med de bekvemmeligheder man kan forvente sig af et hotel i denne klasse.

I de fantastiske omgivelser er der garanti for at glemme alt om stress og jag. Læn dig tilbage mellem de svajende palmer, nyd de kridhvide strande eller tag en forfriskende dukkert i hotellets pool. Du kan også lade dig forkæle i den indbydende spa som tilbyder en vifte af energigivende behandlinger.

Hotellets personale sørger for at arrangere et utal af aktiviteter. Tilbuddene omfatter f.eks. snorkling, tennis, golf, samt vandre- og mountainbiketure i regnskoven tillige med kulturelle, underholdende temaaftener. Du kan også hjælpe med at beskytte koralrevet, når der bliver arrangeret ture ud for at samle døde koraller, som ellers ville have beskadiget resten.

Kulinarisk er der meget at glæde sig til på hotellets restauranter og barer. Nyd frisk fisk og skaldyr fra det malaysiske og vestlige køkken på restaurant Jala med sit unikke sandbelagt gulv. På Tepian Laut serveres lokale og internationale retter under stjernerne med junglen på den ene side og havet på den anden. Hotellets japanske restaurant tilbyder det bedste indenfor blandt andet sushi, tempura samt andre japanske lækkerier. Hotellets hovedrestaurant sørger for at du vågner op til lækre morgenbuffeter hver dag, mens poolbaren og lounge er det perfekte sted at nyde en eksotisk cocktail i skønne omgivelser.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel