Thala Beach Nature Reserve i Australien

Thala Beach Nature Reserve er et lækkert luksushotel med en fantastisk beliggenhed på skovklædte skråninger ned mod en privat strand. Hotellet har opnået stor anerkendelse for sin miljøbevidsthed og store fokus på bæredygtighed, og det ligger som en integreret del af naturen imellem trækronerne.

Du kan vælge mellem forskellige typer bungalows, der alle ligger med fantastisk udsigt over havet og den frodige natur. Indretningen har fokus på komfort i luksuriøse rammer, og den udprægede brug af naturmaterialer forstærker følelsen af at være del af naturen. Fra hyttens balkon kan du nyde en forfriskende cocktail og den imponerende udsigt. Her er du tæt på naturens lyde, og med held får du måske øje på den lokale delfinflok eller en forbipasserende hval.

Med sine fantastiske omgivelser indbyder hotellet til ultimativ afslapning. På den private strand kan du nyde solen og havet, eller du kan tage en forfriskende dukkert i hotellets to pools, der er formet som naturlige laguner i junglen under træernes skygge. På hotellet tilbydes også en række aktiviteter rundt i lokalområdet. Du kan blandt andet se på stjerner, lære om kokosnødden, tage på guidede ture i naturen eller besøge de nærliggende byer Port Douglas og Cairns. Er du mere til en afslappende runde golf, er der også mulighed for dette blot 10 minutter fra hotellet.

Som resten af hotellets bygninger ligger restauranten med den imponerende udsigt over havet. Fra den åbne pavillon har du perfekt udsyn over området, imens du nyder restaurantens mange fristelser. Fokus er på det moderne australske køkken, der er inspireret af sæsonernes råvarer og lokale ingredienser. Fuldend eventuelt en fantastisk dag med en behandling i hotellets massage-studie, eller læn dig tilbage i loungen og nyd den lune tropenat, imens mørket sænker sig over regnskoven.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Australien

Vi kender de skønneste steder i Australien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel