Te Waonui Forest Retreat, Franz Josef Glacier, New Zealand

Te Waonui Forest Retreat tilbyder moderne luksus midt i noget af New Zealands vildeste natur. Dette er det perfekte sted at slappe af og komme tæt naturen, uden at gå på kompromis med komforten.

Hotellet er moderne indrettet med brug af træ og glas, hvilket passer godt ind i de omkringliggende landskaber. Værelserne er rummelige og byder på enten en kæmpe dobbeltseng eller to store enkeltsenge i lækker kvalitet. Du har naturligvis også et indbydende badeværelse samt moderne faciliteter såsom minibar, gratis wi-fi, sikkerhedsboks og varme på kolde dage. Store vinduer sikrer en flot udsigt mod landskaberne omkring hotellet, mens dobbeltglas i vinduerne garanterer fred og ro. Men vil du gerne høre fuglekvidderet udenfor, kan du bare træde ud på din private balkon eller terrasse og nyde den friske bjergluft.

Servicen på hotellet er personlig, og man føler sig straks velkommen. Hotellet byder desuden på elevator, gratis parkering, 24-timers reception samt en concierge, der hellere end gerne hjælper dit til at få det fulde ud af områdets mange muligheder.

En stor morgenmadsbuffet serveres i Canopy Restaurant, der ligger på øverste sal med udsigt over trækronerne. Her er både udendørs og indendørs borde, og restauranten er det perfekte sted at starte og afslutte dagen. Aftenmenuen byder på lækre newzealandske specialiteter med fokus på sæsonens lokale råvarer. Skal det være ekstra godt, kan det anbefales at prøve den store 5-retters smagemenu, der viser køkkenets ypperste formåen. Er der plads til mere, kan aftenen fuldendes med en drink foran pejsen på Frond Lounge Bar.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til New Zealand

Vi kender de skønneste steder i New Zealand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel