Song Saa Private Island i Cambodia

Drømmer du om at slippe væk fra det hele og nyde ultimativ luksus på en privat tropeø? Så bliver det ikke bedre end Song Saa Private Island, der ligger langt væk fra de gængse turistruter ud for Cambodias sydkyst. Her har ingen travlt, og det eneste, du skal forholde dig til er de hvide sandstrande, det azurblå hav samt hvilken kølig drink, du skal prøve som den næste.

Resortet består af blot 24 luksuriøse villaer, hvoraf nogle står på pæle ude i havet. Andre ligger på land med en forrygende udsigt over vandet. Der er forskel på størrelsen og indretningen af villaerne. Men alle byder de på masser af plads og ypperlig luksus såsom en privat pool. Du kan også glæde dig over de store badeværelser med badekar, garderobe og dobbelt håndvask. Villaerne har desuden en veludstyret minibar, fladskærms-tv med Bose surround sound, wi-fi samt dockingstation, så du kan høre musik fra din mobil. For ikke at tale om det indbydende loungeområde samt den lækre udendørs terrasse med solsenge ved poolen.

Dagene går med at slappe af og nyde den smukke ø i fulde drag. Med sin beliggenhed i en beskyttet marinepark er der rig lejlighed til at opleve det rige liv i havet omkring øen. Beskyttelse af naturen både over og under havoverfladen har høj prioritet. Derfor har resortet marinebiologer ansat til at varetage området, så du kan nyde øens luksus med god, grøn samvittighed.

Det er fristende at tilbringe al tiden i den lækre villa. Men Song Saa kan også arrangere bådture og snorkeludflugter. Du kan deltage i morgenyoga, holden formen ved lige i fitnesscenteret eller forkæle dig selv i den flotte spa-afdeling. Måltiderne er naturligvis også et kapitel for sig. Restauranten ligger helt ned til vandet, og her serveres lækre retter fra både det cambodianske og internationale køkken. Med all inclusive er måltider og de fleste aktiviteter inkluderet i prisen, bortset fra motordreven vandsport.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra Saa Song

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Cambodia

Vi kender de skønneste steder i Cambodia og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel