Haad Tien Beach Resort på Koh Tao, Thailand

På den lille tropeø Koh Tao i Ang Thong-øgruppen ligger den gemte perle Haad Tien Beach Resort. Dette luksuriøse designhotel er et ægte fristed i skønne, tropiske omgivelser, der får resortet til at falde i ét med den omkringliggende natur. Resortet ligger ned til den hvide sandstrand omgivet af palmelunde, og det er bygget, så det har mindst mulig påvirkning på miljøet.

Med syv forskellige villa-typer, kan du vælge lige netop den, som passer dig. Alle villaerne er udstyret med moderne faciliteter, komfortable kingsized senge og lever fuldt op til resortets mantra om barfods-luksus. Fra villaerne er der åbent ud til naturen, og hvad end villaen ligger med havudsigt ned til stranden eller i palmetræernes skygge lidt væk fra kysten, bliver omgivelserne en del af rummet. Du kan også fuldende oplevelsen ved at opgradere til en villa med egen pool og store, behagelige drømmesenge.

Resortet er det perfekte sted at dase ved infinity-poolen med udsigt til havet eller under palmernes skygge. I hotellets spa Tien kan du få afslappende massager og skønhedsbehandlinger. Vandet omkring Koh Tao er særligt kendt for sine koralrev og dets farverige liv, hvilket har gjort Koh Tao til en af Thailands bedste dykkerdestination. På hotellets dykkercenter kan du få tilpasset ture til netop din dykker-erfaring, eller du kan tage på snorkleture og opleve koralerne fra havoverfladen. Trænger du til en pause fra stranden og poolen, er der ikke langt til den nærmeste landsby, hvor du kan finde lokale restauranter og butikker.

På hotellets egen restaurant inSea Bar & Grill kan du nyder de fantastiske omgivelser og udsigten over vandet. Start måltidet med en eksotisk cocktail, inden du nyder de smagfulde retter, der er baseret på friske lokale ingredienser. Menukortet byder på traditionelle, aromatiske thairetter med dagens fangst af fisk og skaldyr. På Capri Ristorante Italiano kan du få ægte italienske retter som pizza, pasta og et bredt udvalg af antipasti med den helt rigtige vin til fra restaurantens vinkælder.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel