Ruapehu Country Lodge, Tongariro, New Zealand

Med sin beliggenhed blot 5 km uden for Ohakune og 15 minutters kørsel fra Tongariro National Park er Ruapehu Country Lodge det perfekte udgangspunkt for naturoplevelser og aktiviteter i nogle af New Zealands mest dramatiske landskaber. Her kan du vende tilbage til efter en dag med vandreture, mountainbiketure eller andre aktiviteter i bjergene og nyde godt af den høje komfort og ikke mindst den hjertelige gæstfrihed fra værtsparret Heather og Peter.

Med blot fire værelser, er du garanteret en meget personlig oplevelse på Ruapehu Country Lodge, der officielt er tildelt fire stjerner. Værelserne er indrettet i en moderne bygning og byder på luksuriøse senge, gratis wi-fi, TV, kaffefaciliteter, hårdtørre og et lækkert badeværelse. Du kan sætte varme på om vinteren, eller køle værelset ned med loftventilatoren om sommeren. Fra værelset har du adgang til en lille terrasse med udsigt over haven. Dette er det perfekte sted at nyde en kop kaffe i den friske bjergluft. Eller et glas kølig hvidvin på en varm dag.

Du er naturligvis velkommen til at bruge den store have, hvor du kan spille petanque eller tænde op i grillen, hvis du har lyst til det. Lodgen har desuden et spa-bad, et lille fitnesscenter samt en lounge, der er et populært sted at hygge sig om aftenen.

Området omkring Ruapehu Country Lodge byder på fantastiske vandreture i Tongariro National Park. Deriblandt Tongariro Crossing, der er kendt som en af New Zealands bedste endags-vandreture. Du kan også cykle eller spille golf på golfbanen lige ved siden af lodgen, og om vinteren byder området på glimrende skiløb.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til New Zealand

Vi kender de skønneste steder i New Zealand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel