Riva Surya i Bangkok, Thailand

Riva Surya i Bangkok tilbyder 4-stjernet luksus kombineret med nem adgang til en række af Bangkoks største seværdigheder. Hotellet ligger lige ned til Chao Phraya-floden, og er bygget i moderne stil med udsigt til den omkringliggende bys summende liv.

Det moderne boutique hotel består af 68 værelser med udsigt til floden eller Phra Arthit Road. Alle værelserne er stilfuldt indrettet og udstyret med de moderne faciliteter, der skal til for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Nogle værelser har desuden egen balkon.

Riva Surya er den perfekte base for udforskning af Bangkok. Hotellet ligger i gåafstand til nationalgalleriet, nationalmuseet, to af byens universiteter samt ikke mindst Grand Palace og Wat Pho. Fra hotellet er der desuden gode transportmuligheder rundt i resten af den fascinerende millionby. Flodbåde sejler herfra op og ned ad floden, hvilket gør det let at besøge eksempelvis Chinatown, Wat Arun samt de små vandveje i Thonburi på den anden side af floden. Du kan også hoppe på en tuk-tuk eller taxa og køre ind til shoppingområdet ved Siam Square. Her ligger topmoderne skyskrabere og de hotteste designerbutikker side om side med forgyldte templer.

Du er aldrig langt fra noget godt at spise i Bangkok. Det kan være lokale specialiteter på byens mange markeder og gadekøkkener. Eller få en gastronomisk oplevelse i særklasse på en af Bangkoks mange toprestauranter. Flere af disse ligger på taget af skyskrabere, hvorfra du har en fantastisk udsigt over byens funklende lys.

Efter en lang dag med sightseeing kan du køle af i hotellets pool som ligger lige ned til floden, eller du kan få en massage på hotellet eller en af byens mange massageklinikker. På hotellets restaurant Babble And Rum bliver der serveret autentiske thai retter baseret på lokale og friske råvarer. Der er også mulighed for at nyde en eksotisk cocktail i hotellets have til den mest fantastiske solnedgang over byens tage og flodens vand. Har du lyst til et større udvalg, ligger gaden Khao San få minutters gang fra hotellet. Khao San er meget populært blandt rygsækrejsende, og området bugner af billige restauranter og sjove butikker. Bangkok er i høj grad kontrasternes by, og du kan opleve den i komfortable omgivelser på Riva Surya.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel