Rimba Lodge – Kalimantan

Det er første og fremmest beliggenheden på kanten Tanjung Puting National Park i den sjældent besøgte indonesiske del af Borneo, der gør Rimba Lodge til noget helt særligt. Her er Borneos legendariske regnskove stadig intakte, og nationalparken er et af de få steder i verden med en bæredygtig bestand af orangutanger.

Lodgen ligger omgivet af regnskov og kan kun nås på en to timers sejltur fra flodbyen Kumai. Fra bådebroen fører overdækkede gangbroer til receptionen, restauranten og værelserne, der er indrettet i pavilloner af træ. Der er 35 værelser i alt, der alle har aircondition, loftventilator og varmt vand. Du har også et badeværelse med brusebad og toilet samt en komfortabel seng. Internet er i teorien muligt via satellit, men ellers er der ikke megen kontakt med omverdenen. Måltiderne serveres i den lille restaurant, og ikke-alkoholiske drikkevarer kan købes i loungen. Så du kommer ikke til at mangle noget. Men forholdene er simple, og opholdet på Rimba Lodge handler mere om muligheden for at udforske dette afsidesliggende hjørne af Borneo, end det handler om luksus og forkælelse.

Lodgen ligger kun få minutter med båd fra Tandjung Harapan, der er ét af blot tre steder i nationalparken, hvor man lægger mad ud til de orangutanger, der har svært ved at klare sig selv. Også makakaber ses ofte omkring lodgen, og næseaber holder somme tider til i træerne på den anden side af floden. Gibbonabernes sang blander sig med fuglekvidderet i det tidlige morgengry, og sommerfugle fylder luften mellem de gamle jungletræer. Dette bidrager alt sammen til følelsen af at være midt i naturen uendelig langt væk fra alting.

På lodgen gør man et stort arbejde for at bevare den omkringliggende natur. En del af overskuddet går eksempelvis til naturprojekter, og lodgen producerer megen af sin egen strøm fra solceller.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til

Vi kender de skønneste steder i og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel