Rayavadee, Krabi

Bare det at ankomme til et hotel, der kun kan nås med båd, er en helt særlig følelse. Men det er også kun passende. For Rayavadee er absolut noget helt for sig. Hotellet ligger på en smal landtange gemt væk mellem slanke kokospalmer og dramatiske kalkstensbjerge ned til en lækker privat strand på Phranang-halvøen en kort sejltur fra Ao Nang og Krabi. Hotellet falder næsten i ét med naturen, hvilket er helt bevidst. Faktisk valgte man ikke at fælde et eneste af de store træer, da resortet blev bygget, hvilket gør området til en oase for et rigt dyreliv. Mere end 120 forskellige arter af tropiske planter og træer samt over 250 typer bregner, frugttræer og urter trives på hotellets område. Det er ikke ualmindeligt at se aber og endda næsehornsfugle i træerne, og beliggenheden på kanten af Krabi Marine National Park sikrer, at livet under havoverfladen er lige så rigt som i trækronerne.

Men selvom du kommer tilbage til naturen på Rayavadee, kommer du absolut ikke til at mangle noget. Rayavadee Resort består af 101 luksuriøse pavillioner og villaer spredt ud i den frodige natur blot få minutters gang fra strandene Railey og Phranang. Der er flere forskellige kategorier at vælge imellem. Fra de charmerende runde 2-etagers Deluxe Pavilions til overdådige villaer med egen pool og privat butler. Deluxe Pavilionerne er stilfuld og yderst komfortabelt indrettet i tropestil med brug af mørkt træ, jordfarver og naturlige materialer. Her har du naturligvis moderne faciliteter såsom satellit-tv, wi-fi, hårtørre, kaffefaciliteter og luksusprodukter på det flotte badeværelse. Der er også siddeområde både inde og ude, så du kan nyde de skønne omgivelser. Nogle pavilloner har jacuzzi på terrassen.

Dagene tilbringes typisk på stranden eller i de skønne omgivelser på hotellet. Har du lyst til at se mere af området, kan udflugter til nærliggende strande, øer og koralrev let arrangeres. Du kan også udforske naturen, templer og markeder på fastlandet, eller lære et par tricks fra resortets kokke på et kokkekursus. Foretrækker du derimod at slappe af, tilbyder spa-afdelingen et bredt udvalg af vanedannende behandlinger.

Også når sulten melder sig, er du i de bedste hænder. Rayavadee har fire forskellige spisesteder med fokus på de asiatiske og europæiske køkkener. Det gastronomiske niveau er højt. Det samme er serviceniveauet, og restauranterne ligger, så du får det bedste ud af de smukke omgivelser. Den ene restaurant ligger eksempelvis i en huleåbning direkte på stranden.

Rayavadee er perfekt for alle, der drømmer om at slippe væk fra det hele og nyde barfodsluksus i vidunderlige omgivelser langt væk fra Thailands travle badebyer.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Thailand

Vi kender de skønneste steder i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel