Raffles Hotel Le Royal i Phnom Penh, Cambodia

Hotel Le Royal er en oase af ro og stil i hjertet af Cambodias hektiske hovedstad Phnom Penh. Hotellet kombinerer på smukkeste vis historisk elegance med moderne luksus, og det har taget imod forfattere, berømtheder og statsoverhoveder siden åbningen i 1929.

Den historiske stil går igen på de flotte værelser, der er fordelt på flere forskellige kategorier. Selv de mindste værelser, Landmark Rooms, har højt til loftet, smukke trægulve og flot badeværelse med marmor og badekar på løvefødder. Værelserne lever naturligvis op til moderne standarder og byder på al den komfort, man forventer at finde på et førende luksushotel i dag. Ønsker du mere plads og endnu flere faciliteter, er det muligt at opgradere til en af de overdådige suiter.

Servicen er naturligvis i top, og efter en dags sightseeing i Phnom Penh er det vidunderligt at trække sig tilbage og nyde roen i den fine have. Hotel Le Royal byder desuden på to swimmingpools og en spa-afdeling med garanti for afslapning og velvære.

Når sulten melder sig, har du flere forskellige spisesteder at vælge imellem. Restauranten Apsara Terrace er et populært valg omkring solnedgang, når en overdådig buffet lokker med lokale specialiteter og asiatiske favoritter, mens musikken spiller, og du underholdes med traditionel cambodiansk dans. Et andet godt sted til en afslappet middag eller frokost er den hyggelige Café Monivong. Eller tag det fine tøj på og nyd en uforglemmelig gastronomisk oplevelse på den stilfulde Restaurant Le Royal, der har specialiseret sig i det elegante og forfinede kongelige khmer-køkken. Efter middagen kan aftenen meget vel afsluttes med en drink på den traditionsrige Elephant Bar. Baren er en institution i Phnom Penh, og både lokale og besøgende kommer her for at nyde afternoon tea samt et bredt udvalg af drinks. Deriblandt mere end 110 forskellige slags gin og signatur-cocktailen Femme Fatale, der blev lavet første gang til Jacqueline Kennedy under hendes besøg i Cambodia i 1967.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Cambodia

Vi kender de skønneste steder i Cambodia og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel