Raffles Grand Hotel d’Angkor i Siem Reap, Cambodia

Det stilfulde luksushotel Raffles Grand Hotel d’Angkor har været det ultimative sted at bo ved Angkor Wat siden åbningen i 1932. Sådan er det stadig, og det er svært ikke at føle sig taget tilbage til fortidens store rejser, når den uniformerede dørmand åbner døren ind til den flotte lobby.

Hele hotellet emmer af historisk charme. Dette går igen på værelserne, der er stilfuldt indrettet med mørke trægulve, skodder for vinduerne og klassiske møbler. Mange værelser har himmelseng, der prydes af lokale tekstiler i smukke farver. Værelserne er naturligvis også fulgt med tiden, og de byder i dag på en lang liste af moderne bekvemmeligheder såsom aircondition, minibar, wi-fi og lækre badeværelser.

Hotellets fællesfaciliteter er af samme høje standard. Poolen er blandt de største i Cambodia, og den er det perfekte sted til en dukkert efter dagens oplevelser. Du kan også holde formen ved lige i fitness-centeret eller nyde en lækker spa-behandling. Så er du klar til flere oplevelser.

Beliggenheden i hjertet af Siem Reaps gamle franske kvarter er perfekt, og fra hotellet kan du let udforske byens udbud af butikker, markeder og restauranter. Foretrækker du at spise på hotellet, er der en række hyggelige spisesteder at vælge imellem. På Café d’Angkor serveres asiatiske og vestlige favoritter i hyggelige omgivelser, mens Apsara Terrace byder på en overdådig buffet med underholdning i form af traditionel musik og dans. The Conservatory er bedst kendt for sin traditionelle afternoon te, men den hyggelige lounge med udsigt til poolen og haven er også et godt sted at nyde en cocktail til lyden af klavermusik. Mindst én gang under besøget er det dog værd at bestille bord på Restaurant Le Grand, der har specialiseret sig i det kongelige khmer-køkken. Her er der mulighed for at smage nogle af de forfinede og elegante retter, cambodianske konger gennem tiderne har nydt i deres paladser. Restaurantens nye vinkælder er tilmed blandt landets største, så der er lagt op til en stor gastronomisk oplevelse.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Cambodia

Vi kender de skønneste steder i Cambodia og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel