Plataran Heritage Hotel, Java

Plataran Heritage Hotel tager pusten fra de fleste, når de træder ind i den overdådige lobby. Hotellet er af nyere dato. Men med sine søjler, marmorgulve og smukke træudskæringer fanger lobbyen stilen og stemningen fra de legendariske luksushoteller i slutningen af 1800-tallet og starten af 1900-tallet. Lobbyen er dog kun begyndelsen, for Plataran Heritage Hotel har meget mere at byde på.

Hotellet ligger smukt i Javas højland omgivet af vulkaner blot et par kilometer fra det mægtige buddhistiske stentempel, Borobodur. Foruden det verdensberømte tempel, kan du herfra let udforske lokale landsbyer samt flere mindre kendte stentempler.

Efter dagens sightseeing kan du slappe af på dit komfortable værelse, der er moderne og stilfuldt indrettet med blandt andet et lækkert badeværelse med regnbruser samt en privat terrasse eller balkon. Mange deluxe-værelser har udsigt til swimmingpoolen, mens Deluxe Premier-værelserne har udsigt mod de omkringliggende Menoreh Hills og rismarker. Suiterne er de mest luksuriøse værelser og byder på masser af plads, stue og en flot udsigt over landskaberne omkring hotellet.

Hotellet har desuden et fitnesscenter, en stor pool samt en spa-afdeling, der er det perfekte sted at forkæle dig selv efter dagens sightseeing. Mere forkælelse venter på hotellets restauranter og caféer. Menoreh Restaurant byder på et bredt udvalg af lokale, asiatiske og vestlige retter til både morgenmad, frokost og middag. Du kan vælge at sidde inde eller udenfor på terrassen med udsigt over poolen. Eller nyd et afslappet måltid på Langit Menoreh Bar & Longe, der har kølige drikkevarer og lette snacks på menuen. Kunne du tænke dig at dykke dybere ned i det mangfoldige indonesiske køkken, byder restauranten The Stupa på specialiteter fra hele det mægtige indonesiske ørige. Alt sammen serveret udendørs med en fantastisk udsigt over rismarker og de tropiske landskaber.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Java

Vi kender de skønneste steder i Java og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel