Phoenix Hotel Yogyakarta, Java

Phoenix Hotel er et elegant, førsteklasses hotel i hjertet af Yogyakarta. Hotellet kan føre sine rødder tilbage til 1918, og selvom de fleste bygninger er af nyere dato, udstråler Phoenix Hotel masser af stil og charme fra en forgangen æra. Arkitekturen er en spændende blanding af asiatiske traditioner og europæisk kolonitidsstil, hvilket giver hotellet sin helt særlige personlighed.

Med 143 værelser fordelt på fem forskellige kategorier, har hotellet noget for enhver smag. De 25 m2 store Superior Heritage-værelser er indrettet med et kærligt øje til bygningens historie og byder på moderne faciliteter såsom aircondition, ubegrænset wi-fi, tv, sikkerhedsboks samt et flot badeværelse med regnbruser. Ønsker du mere plads, kan du vælge et 35m2 stort Deluxe Legacy-værelse, der foruden de nævnte faciliteter også har en større seng og plads til yderligere en person på værelset. Nogle værelser i denne kategori har udsigt til poolen. De øvrige kategorier er endnu større og byder på bekvemmeligheder såsom lukus-kaffemaskine, fri minibar, badekar, siddeområde samt en butler, der sørger for, at du ikke mangler noget.

Blandt hotellets øvrige faciliteter kan nævnes en indbydende swimmingpool, en spa-afdeling samt en hyggelig gårdhave i hjertet af hotellet. Der er også en lille souvenirbutik, og personalet i receptionen står klar til at hjælpe døgnet rundt.

Trænger du til en drink eller et måltid i en afslappet atmosfære, er loungen 1918’s Terrace perfekt. Eller tag plads på restauranten Paprika, og vælg mellem både lokale specialiteter samt kinesiske og internationale favoritter. Efter middagen kan aftenen fuldendes med et glas vin eller en cocktail i baren Vino Bar.

På Phoenix Hotel er du tæt på det hele. Du kan gå til den travle handelsgade Malioboro i hjertet af byen på omkring 10 minutter, og Yogyakartas øvrige seværdigheder er kun en kort køretur væk. Alt dette er med til at gøre Phoenix Hotel til en fantastisk base for udforskning for Yogyakarta.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra Phoenix Hotel

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Java

Vi kender de skønneste steder i Java og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel