Phi Phi Island Village, Koh Phi Phi

Beliggenheden i en lund af slanke kokospalmer langs Koh Phi Phis østkyst er helt perfekt. Her er du omgivet af Koh Phi Phis fantastiske natur og har en af øens bedste strande lige neden for hotellet. Men du er samtidig lidt væk fra øens travle, lille by, hvilket sikrer fred og ro til at nyde de skønne omgivelser i fulde drag. Byen er dog aldrig længere end en 20 minutters sejltur væk.

Resortet består af omkring 201 stråtækte hytter og villaer spredt ud over et stort frodigt område fyldt med kokospalmer og tropiske planter. Der er syv forskellige værelseskategorier at vælge mellem. Fra charmerende hytter mellem kokospalmerne nær stranden til store villaer trukket tilbage på den jungleklædte bjergside, hvilket sikrer masser af privatliv og en forrygende udsigt. Udefra har hytterne et charmerende rustikt præg, der falder godt ind med omgivelserne. Men indenfor er de komfortabelt og moderne indrettet med gode faciliteter.

Resortet byder på to meget flotte poolområder, der begge ligger få skridt fra den 800 meter lange sandstrand. Så der er alle muligheder for at slappe af i solen eller køle af med en dukkert og en kølig drink fra poolbaren. Du kan også forkæle krop og sjæl med en behandling i resortets spa-afdeling. Eller opleve mere af området på udflugter til nærliggende strande, øer og koralrev. Foretrækker du at tage på opdagelse på egen hånd, kan du udforske kysten i en kajak eller snøre vandreskovene og nyde Koh Phi Phis smukke natur på en vandretur.

Med tre spisesteder at vælge imellem, er der noget for enhver smag. Den uformelle restaurant Marlin er stedet at nyde alt godt fra havet samt internationale favoritter. Coconut Grill & Bar har også friskfangede fisk og skaldyr på menuen samt en række andre lækkerier, der tilberedes på den store grill. Eller dyk ned i det forrygende thailandske køkken på Ruan Thai Restaurant, der er indrettet i en traditionel thailandsk træbygning omgivet af den frodige natur. Den store morgenmadsbuffet er også et kapitel for sig selv, og det er værd at stå tidligt op bare en enkelt dag, for at nyde morgenmaden serveret med den flotte solopgang over havet.

Phi Phi Island Village har noget for alle og er det perfekte valg for både par og familier, der drømmer om en afslappende badeferie i postkortsmukke omgivelser.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video om hotellet

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Thailand

Vi kender de skønneste steder i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel