Paradise Koh Yao, Koh Yao Noi

Bare det at ankomme til Paradise Koh Yao er en oplevelse. Fra Phuket går turen i speedbåd gennem Phang Nga-bugten, hvor dramatiske kalkstensbjerge rejser sig op ad vandet og skaber et eventyrligt landskab. Midt i det hele ligger den lille tropeø Koh Yao Noi med grønklædte bjerge, smukke bugter og perfekte hvide sandstrande. Tempoet her er et helt andet end på Thailands mere berømte øer, så du kan se frem til afslapning og masser af fred og ro.

Resortet Paradise Koh Yao ligger helt forrygende på en jungleklædt skråning ned mod en smuk privat bugt i et afsides hjørne af øen. Naturen omkring resortet er et beskyttet regnskovsområde, og udsigten over havet, den perfekte sandstrand og Phang Nga-bugtens dramatiske kalkstensbjerge bliver næppe bedre. De spredte bungalows er flot indrettet med inspiration fra de omkringliggende landskaber, hvilket er fint i tråd med resortets filosofi om at være i harmoni med naturen. Naturligvis uden at gå på kompromis med komforten, og de lyse og velindrettede bungalows byder blandt andet på satellit-tv, gratis wi-fi, aircondition, kaffefaciliteter samt minibar. Du har også et siddeområde inde samt et hyggelig udendørs område, hvorfra du kan nyde de tropiske omgivelser. Værelset byder også på et påklædningsområde samt et lækkert badeværelse, der i bedste tropestil er halvt udendørs. Nogle af de større værelseskategorier har desuden jacuzzi eller pool på terrassen.

Paradise Koh Yao indbyder til at komme helt ned i gear. Her er ingen travle badebyer med barer og diskoteker omkring resortet. Resortets poolområde er det perfekte sted at køle af, når tropevarmen bliver for meget, og i baren står bartenderne klar med kølige tropiske drinks. Du kan også slappe af i skyggen på din private terrasse, eller forkæle krop og sjæl med en traditionel behandling i resortets spa-afdeling.

Har du lyst til at opleve mere af øen, er der rig mulighed for det. Du kan udforske kysten i havkajak enten på egen hånd eller på længere guidede ture. Resortet tilbyder også bådsture til omkringliggende øer og koralrev, hvor du kan snorkle blandt farvestrålende tropefisk i det klare vand. Helt andre oplevelser venter på land, hvor regnskoven omkring resortet byder på fine, små vandreture. Eller lån en mountainbike og oplev mere af øen. Koh Yao Noi er en af de mindre turistede øer i Sydthailand, så her er alle muligheder for at opleve hverdagslivet i øens gummiplantager, rismarker og små landsbyer.

Tilbage på resortet kan du se frem en lækker middag. Du har to restauranter at vælge imellem på Pradise Koh Yao. Seafood Terrace er en flot åben restaurant helt nede i vandkanten. Som navnet antyder figurerer alt godt fra havet på restaurantens menukort, men der er også masser af både europæiske og lokale lækkerier at vælge imellem, hvis du ikke har lyst til fisk og skaldyr. Resortets anden restaurant, Al Fresco, ligger direkte på standen og specialiserer sig i pizza, pasta og andre favoritter fra Middelhavet. Alt sammen serveret til lyden af bølgernes sagte skvulpen mod stranden.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Thailand

Vi kender de skønneste steder i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel