Palo Santo i Buenos Aires, Argentina

Palo Santo er det perfekte valg for alle, der foretrækker et hotel med personlighed, stil og moderne design. Samt ikke mindst en god beliggenhed og en ualmindelig grøn profil.

Dette lækre førsteklasses designhotel ligger i det attraktive kvarter Palermo Hollywood, der altid er fyldt med liv. Det er her byens trendsættere kommer for at se og blive set, og bydelen er fyldt med unikke caféer, lækre restauranter og cocktailbarer. Nye restauranter med morgendagens stjernekokke åbner hele tiden, hvilket gør Palermo Hollywood til det perfekte sted at udforske det nyeste inden forargentinsk gastronomi.

Stilen på Palo Santo er moderne og urban med rå mure, beton og stål. Men det rå look brydes af mere end 800 planter, der pryder ydersiden af bygningen og forvandler facaden til en 28 meter høj, vertikal have. Dertil kommer den fine, lille gårdhave, der er en grøn oase midt i storbyen. Følelsen af at være i naturen forstærkes af et 18 meter højt vandfald, der falder gennem glaspaneler fra taget og ned gennem hver etage til lobbyen. Alt dette er blot en lille del af hotellets gennemførte grønne profil, der også tæller valg af materiale, rensning af luften og avanceret behandling af vand, hvilket gør Palo Santo til et af de mest bæredygtige hoteller i Sydamerika.

Værelserne er knap så rå i deres i look med lyse vægge, mørke trægulve og moderne kunst på væggene. Lys strømmer ind fra de store vinduer, og du har god plads. Selv de mindste værelser, Premium og Deluxe, har et pænt siddeområde med sofa. Alle designermøbler er nøje udvalgte fra hele verden, så de bidrager til hotellets selvsikre stil og personlighed. Værelset byder desuden på TV, wi-fi, minibar, sikkerhedsboks, privat balkon og et flot badeværelse med marmor. Du får også en fin, lille guidebog til nærområdet, så du får mest muligt ud af dit besøg.

Efter dagens sightseeing kan du nyde det udendørs poolområde på taget, der byder på en lille pool og en lækker jacuzzi med udsigt over Buenos Aires.

Den høje kvalitet går igen i Palo Santos restaurant. Namida Restaurant er lyst og stilfuldt indrettet med udsigt til gårdhaven, hvor der også er udendørs borde. Morgenmadsbuffeten er indbydende med hjemmelavede lækkerier og frisklavede varme retter. Aftenmenuen fokuserer på det bedste fra stillehavskøkkenerne med et kærligt øje mod både det japanske og det peruvianske køkken.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Buenos Aires

Vi kender de skønneste steder i Buenos Aires og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel