Pacuare Lodge – Unik junglelodge i Costa Rica

Pacuare Lodge er en oase af luksus langs Pacuare-flodens bred dybt inde i Costa Ricas jungle. Turen til lodgen foregår via riverrafting på floden. Langs floden vælter vandfald ned, og med held får du måske øje på nogle af junglens dyr fra båden. Med denne unikke ankomst føler du dig hurtigt som en del af junglen.

Den charmerende junglelodge består af private villaer i forskellige størrelser spredt ud over en jungleklædt skråning ned mod floden. Alle har de privat pool på terrassen, så du kan køle af, mens du nyder udsigten over trækronerne. Villaernes indretning er luksuriøs og byder på et væld af moderne bekvemmeligheder, samtidig med at stilen er tro mod junglestemningen.

Villaerne er bygget i bæredygtigt træ med stråtækket tag og er en integreret del af junglen. Særligt magisk er det, når mørket falder på, og lodgen er lyst op af flakkende stearinlys. Vælg selv om du vil bo oppe mellem trækronerne, og bevæge dig rundt via gangbroer. Eller om du foretrækker at være tæt på floden og vågne op til lyden af klukkende vand.

Når sulten melder sig, kan du se frem til at opleve hotellets lækre fusionskøkken. Med udgangspunkt i de bedste lokale ingredienser fremtryller køkkenet retter med rod i Costa Ricas kulinariske arv, der blandes med inspiration fra resten af verden. Nyd maden i restaurantens hyggelige og stemningsfulde omgivelser, eller få en helt unik spiseoplevelse. Der er nemlig mulighed for at nyde en romantisk middag langs flodens breder oplyst af et knitrende bål. Eller på en lille balkon helt oppe mellem trækronerne, der nås med zipline.

Pacuare Lodge tilbyder et væld af aktiviteter. Der er rig mulighed for at udforske den omkringliggende regnskov på forskellig vis. Både på vandreture gennem junglen og sejlture på floden. Men du kan også rappelle eller svæve mellem trætoppene i zipline. Du er naturligvis også velkommen til blot at læne dig tilbage og slappe helt af, hvis du foretrækker det. Eksempelvis ved at forkæle krop og sjæl i jawa juü-spaen. Her benyttes moderne wellness-metoder kombineret med en urgammel lokal forståelse for healing og spiritualitet. Spaområdet er meget indbydende og ligger fantastisk lige ned til floden.

Pacuare Lodge er et unikt sted, der på fantastisk vis formår at kombinere vanedannende luksus med ægte eventyr i Costa Ricas dyrerige natur.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Costa Rica

Vi kender de skønneste steder i Costa Rica og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel