Ninh Binh Hidden Charm i Ninh Binh, Vietnam

Omgivet af frodige landskaber, grønne rismarker og dramatiske kalkstensbjerge ligger Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resort. Her er du langt fra den travle hverdag, og hotellet byder på stilrene hvide bygninger og udprægede luksus i komfortable rammer, samt gode muligheder for at tage på opdagelse i den fantastiske vietnamesiske natur.

Værelserne på Ninh Binh Hidden Charm er dejligt rummelige og indrettet i tropestil med mørke træmøbler, loftsventilator og en fantastisk udsigt til de grønne omgivelser med bjergene i baggrunden. Også fra de charmerende badeværelser med mosaikker i farvede klinker kan du nyde udsigten. Værelserne har alle de moderne faciliteter, du kunne få brug for, og fra din egen balkon kan du nyde en forfriskning og det billedskønne syn af rismarkerne, der bliver dyrket med håndkræft og hjælp fra vandbøfler.

Fra hotellet har du rig mulighed for at opleve den fantastiske natur, der af de lokale kendes som Ha Long-bugten på land. Her rejser de massive kalkstensbjerge sig fra det grønne hav af rismarker i stedet for det blå vand, som det er tilfældet i den langt mere besøgte Ha Long-bugt. Oplev det hele tæt på med en cykeltur, eller tag på ture til nogle af områdets smukke dale og mystiske huler. I enkelte af grotterne kan du endda tage på en sejltur ad underjordiske floder. Hvis du har brug for en pause fra naturoplevelserne, byder området også på kulturelle seværdigheder, og du kan tage ind til den lokale by, hvor der er mulighed for at shoppe og smage aromatiske vietnamesiske retter serveret i små boder ved vejen.

Når du trænger til at slappe af, kan du nyde en kølig dukkert i hotellets pool, eller du kan besøge spa-området og få en behandling, der forkæler både krop og sjæl. Der er også mulighed for at deltage i yoga-arrangementer, eller du kan benytte hotellets fuldt udstyret fitnesscenter. Efter en begivenhedsrig dag kan du sætte dig til bords i en af hotellets restauranter og lade dine smagsløg pirre. På Sunrise Restaurant serveres en lækker international morgenmadsbuffet og et udvalg af asiatiske og internationale a la carte retter. I Golden Rice Restaurant kan du fordybe dig i det traditionelle vietnamesiske køkken og prøve de mange delikate retter, der er tilberedt med dugfriske råvarer.

Trænger du til en godnat drink, kan du se frem til lækre eksotiske drinks i hotellets lounge og en fantastisk solnedgang over de dramatiske bjerge og grønne rismarker.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel