Nihi Sumba

Når et hotel to gange i streg vinder prisen som verdens bedste hotel i det anerkendte magasin Travel + Leisure, ved man, at der er tale om noget helt unikt. Og det er der her.

For det første er der beliggenheden på den afsidesliggende indonesiske ø Sumba, hvor resortet ligger som en oase af ypperlig, moderne luksus ned til en af øens smukkeste, private bugter. På den ene side har du en forrygende udsigt over havet og en mere end to kilometer lang privat sandstrand. På den anden side ligger tropisk skov, dybgrønne rismarker og – lidt længere væk – små landsbyer med en helt unik, lokal kultur.

Resortet består af en række overdådige villaer, der er indrettet med et kærligt øje til øens særlige arkitektur. Alle er de individuelt indrettet med de moderne bekvemmeligheder, du forventer at finde på et førende 5-stjernet hideaway. Nogle villaer er enorme og byder på flere soveværelser og privat pool. Andre er lidt mindre. Nogle ligger tæt på stranden, mens andre er trukket lidt længere tilbage. Men alle er de smagsfuld indrettet og falder godt i med den omkringliggende natur.

Servicen er naturligvis i top, og helpension er inkluderet. Resortet har flere restauranter, der alle har fokus på lokale råvarer og de helt små detaljer. For eksempel bruger man ikke brødrister. Brød ristes over åben ild. Simpelthen fordi det smager bedre. Restauranten Ombak byder på afslappet stemning, sand på gulvet og et udvalg af ala carte-retter. Nio Beach Club and Pool er stedet for frokost i strandkanten, mens Kaboku serverer dugfrisk sushi med havudsigt.

Nihi Sumba er det perfekte sted at lave ingenting, og den lange private strand indbyder til solbadning i vandkanten. Du kan også nyde en dukkert i poolen eller slappe af i skyggen på din private terrasse. Vil du endnu længere ned i gear tilbydes forskellige spa-behandlinger. Du kan sågar komme på en særlig spa-safari, der byder på en hel dag med forkælelse og spa i en særlig hytte på klipperne over stranden.

Skal der mere fart på, kan du udforske den rige natur omkring lodgen på mountainbike eller sejle en tur langs kysten på paddle boards. Surfing, kite surfing, rideture og fisketure kan også arrangeres af hotellet. Det samme kan forskellige udflugter på Sumba, hvor ikke meget synes at have ændret sig i de små landsbyer i århundreder. Sumba er særligt kendt for sine vævede ikat-tekstiler, der stadig produceres i landsbyer rundt om på øen. Andre ture fører dig ud i øens vilde natur, hvor du kan bade i skjulte laguner under brusende vandfald.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra Nihi Sumba

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Indonesien

Vi kender de skønneste steder i Indonesien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel