Mohlabetsi Safari Lodge ved Kruger National Park, Sydafrika

Ægte sydafrikansk gæstfrihed krydret med tætte møder med Afrikas vilde dyr venter under en safari på Mohlabetsi Safari Lodge, der ligger i det private Balule Game Reserve. Balule ligger i forbindelse med den verdensberømte Kruger National Park, og dyrene kan vandre frit mellem de to områder. Det betyder, at du kan se frem til safari i absolut verdensklasse. Opholdet på Mohlabetsi inkluderer to safarikørsler per dag, så der er alle muligheder for at komme tæt på Afrikas rige dyreliv.

Mohlabetsi er en lille, intim førsteklasses lodge med plads til blot 20 gæster. Værelserne er indrettet i charmerende hytter, der ligger spredt ud mellem skyggefulde træer med udsigt over de åbne busklandskaber og Drakenbjergene i det fjerne. Fra nogle dele af lodgen kan du også kigge ud over et vandhul, hvor dyr kommer for at drikke.

De otte hytter er stilfuldt indrettet med et kærligt øje til den lokale afrikanske kultur. Tykke mure og stråtag får dem til at minde om lokale hytter fra området og sikrer et behageligt klima året rundt. Indenfor byder hytterne på moderne 4-stjernet komfort og alle de faciliteter, du forventer at finde på en lodge af denne standard.

Rundt om på lodgen er der masser af gode steder at slappe af mellem safariturene. Det hyggelige loungeområde indbyder til afslapning i skyggen, eller tag plads i liggestolene omkring poolen og nyd den stærke, afrikanske sol. Her finder du også en hængekøje, og skulle tørsten melde sig, er lodgens personale hurtige til at hente en kølig drink eller en kop kaffe.

Alle måltider er inkluderet, og du kan se frem til god, hjemmelavet sydafrikansk mad. Dagen starter med en lækker morgenmad efter den første safaritur i det tidlige morgengry. Frokosten serveres henover de varme timer midt på dagen, og aftenen fuldendes med middag under den åbne afrikanske stjernehimmel.

Der er noget særligt over Mohlabetsi. Fra det øjeblik du ankommer, er det som at komme til en anden verden. Farten sættes ned, og tiden tilpasses naturens og dyrenes rytme. Det hele fuldendes af den fantastiske sydafrikanske gæstfrihed, du møder fra det charmerende værtspar Tony og Alma. De byder velkommen med åbne arme, og det er umuligt ikke at føle sig velkommen og godt tilpas på Mohlabetsi.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel