MGallery Santa Teresa Hotel i Rio de Janeiro

MGallery Santa Teresa Hotel er et lækkert 5-stjernet hotel i Rio de Janeiro med en flot udsigt over byen i Santa Teresa-kvarteret. Beliggenheden i Santa Teresa er helt perfekt. Tilbage i 1850erne lå der en kaffeplantage på dette sted. Men i 1800-tallet blev Santa Teresa hjem for byens bedre borgerskab, der byggede flotte villaer i de brostensbelagte gader. Siden 1960erne har området tiltrukket kunstnere og andre kreative kræfter, der har pustet nyt liv i de gamle gader og skabt et meget stemningsfyldt og inspirerende miljø.

MGallery Santa Teresa Hotel fanger på bedste vis stemningen i Santa Teresa. Lyse farver, rå stenvægge og designermøbler i mørkt træ af lokale kunstnere skaber en elegant oase midt i storbyen, der på bedste vis kombinerer områdets historiske karakter med de forventninger, man har til et moderne luksushotel. Værelserne er komfortabelt indrettet med aircondition, minibar, sikkerhedsboks, wi-fi og TV. Superior-værelserne har udsigt over byen, haven eller hotellets gårdhave. Ønsker du lidt mere plads, er det værd at opgradere til deluxe-værelserne, der også byder på en stor udendørs balkon. Eller gå hele vejen og book en af de elegante suiter, der byder på masser af plads, komfort og karakter.

Hotellet byder desuden på en frodig have med frugttræer samt en udendørs pool med udsigt over Guanabara-bugten. Trænger du til at komme helt ned i gear efter en dag i hektiske Rio, tilbyder Le Spa en bred vifte af vidunderlige behandlinger. Også når sulten melder sig, er du i de bedste hænder. På restauranten Térèze fremtryller de dygtige kokke lokale specialiteter med et latinamerikansk twist, mens baren Bar dos Descasados er det perfekte sted at nyde en drink med udsigt over byen ved solnedgangstid.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Brasilien

Vi kender de skønneste steder i Brasilien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel