MesaStila, Java

MesaStila er en smuk kærlighedsaffære til det traditionelle Java. Tonen slås an allerede, når du kører ind ad indkørselen i Javas centrale højland. Her fører vejen ned ad en allé med 20 m høje bambus, der elegant bøjer sig mod hinanden og forstærker følelsen af at køre gennem en skyggefuld tunnel til et af kolonitidens refugier. For enden af vejen ligger MesaStila på en frodig bakkeskråning med en enestående udsigt til hele otte vulkaner. Stedet blev grundlagt som en kaffeplantage, og omdrejningspunktet er stadig det oprindelige stuehus fra 1828, hvor du kan sidde i skyggen på verandaen og nyde udsigten mod vulkanerne i det fjerne.

De øvrige bygninger er også antikke. De er blevet nænsomt hentet fra hele Java, for siden at blive restaureret og genopført på stedet. For eksempel er receptionen en gammel togstation, som på denne måde blev reddet fra nedrivning. Også de 23 overdådige villaer er indrettet i gamle javanesiske træhuse og udsmykket med antikviteter. Derfor er de vidt forskellige. Både med hensyn til indretning og størrelse. De mindste villaer er 80 m2, mens de største er 135 m2. Villaerne er naturligvis blevet opgraderet med bekvemmeligheder såsom kaffefaciliteter, sikkerhedsboks og moderne badeværelse, og mange har en flot udsigt fra balkonen eller terrassen.

Resortets restaurant er også indrettet i en række historiske javanesiske bygninger, der er sat sammen, og menuen er naturligvis en hyldest til det traditionelle javanesiske køkken. Mange af opskrifterne er hentet i afsidesliggende landsbyer eller fra køkkenmedarbejdernes bedstemødre, og råvarerne hentes dagligt i nærområdet. Kaffe dyrkes på de nærliggende vulkanskråninger, og nogle bønner hentes endda på plantagens egne marker.

Området omkring resortet byder på masser af smuk natur samt 1200 år gamle stentempler. Foretrækker du i stedet at komme helt ned i gear, kan du roligt overgive dig til MesaStilas prisvindende spa-afdeling, hvor kaffe spiller en særlig rolle i flere af behandlingerne.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra MesaStila

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til

Vi kender de skønneste steder i og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel