Lizard Island Resort i Australien

På den afsidesliggende tropeø Lizard Island ligger kun et enkelt resort. Det er ikke et hvilket som helst resort, men et af Australiens ypperligste luksushoteller. Som en del af Great Barrier Reef tilbyder Lizard Island direkte adgang til verdens største koralrev. Da hotellet er den eneste bebyggelse på øen, er måltider samt et udvalg af vin, øl og spiritus inkluderet i opholdet.

Hotellet består af 40 suiter, villaer og værelser, alle beliggende i moderne hvide bygninger. Værelsernes indretning er lys og rummelig, med komfortable møbler og en fantastisk udsigt til de unikke tropiske omgivelser. Tilknyttet nogen af hotellets villaer er der privat pool, men fælles for alle værelser er egen terrasse, hvorfra du kan nyde en forfriskning, imens du oplever de mest fantastiske solopgange og solnedgange over Koralhavet.

Hvordan du vil tilbringe din tid på Lizard Island er op til dig. Du kan gå på jagt efter den bedste af øens 24 private strande og medbring en lækker madkurv til en privat picnic i de fantastiske omgivelser. Med direkte adgang til Great Barrier Reef tilbyder hotellet også et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter. Tag på guidede snorkle- eller dykkerture, og oplev revets farverige liv. Eller sejl over revet på paddleboard eller i kajak. Tilbage på land kan du udforske den fantastiske natur, der gjorde øen til national park i 1937. Den bedste udsigt over ø-paradiset får du fra øens højeste punkt: Cook’s Look, hvor selveste James Cook stod og spejdede efter en vej ud af revet.

Efter en fantastisk dag kan du lade dig forkæle i det luksuriøse Essentia Day Spa, hvor du kan få afslappende og terapeutiske behandlinger. På hotellets barer og lounge kan du nyde en drink, inden du sætter dig til bords i restauranten, hvor der serveres retter baseret på friske råvarer fra det omkringliggende hav og fastland. Ønsker du en mere intim spiseoplevelse, kan du også bestille en 7-retters menu i en privat pavillon på stranden. Her kombineres de lækre retter med det røde skær fra den mest fantastiske solnedgang.

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bestiller du en rejse

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Australien

Vi kender de skønneste steder i Australien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel