Little Kulala Lodge ved Sossusvlei, Namibia

Little Kulala Lodge ligger som en oase af luksus omgivet af vidtstrakte sletter og gyldenbrune ørkenbjerge midt i Namib-ørkenen nær Sossusvlei. Alle bygninger er opført i naturlige materialer, og lodgen synes næsten at falde i med de omkringliggende landskaber. Her er ingen andre tegn på menneskelig bebyggelse at se i nogen retninger. Kun vidunderlig luksus omgivet af total ro, rå natur og uendelige horisonter. Faktisk er det svært at se, hvor lodgen slutter, og naturen begynder.

Lodgen består af 11 overdådige villaer, der byder på masser af plads og alle tænkelige faciliteter. Indretningen er lys og luftig, og store vinduer gør, at du hele tiden føler dig tæt på naturen. En om mulig endnu bedre udsigt har du fra din store, private terrasse, hvor du kan køle af i den lille plunge-pool. Din villa har også en lille tagterrasse med en ’stjerne-seng’, hvor du kan ligger og studere den funklende stjernehimmel over dig. Stjernehimlen er forrygende flot her. Ørkenluften er klar, og der er næsten ingen kunstige lyskilder i miles omkreds. Lodgen har desuden en fællesbygning med en hyggelig lounge samt udendørs terrasse med pool.

Du kan se frem til masser af eventyr. Opholdet inkluderer en række forskellige udflugter og aktiviteter, du kan vælge imellem. Det kunne være en tur i firehjulstrækker gennem ørkenen til de store sandklitter ved Soususvlei og det udtørrede vandhul Dead Vlei, hvor døde træer strækker deres knudrede grene mod himlen som surrealistiske skulpturer. Det kunne også være et besøg ved kløften Sesriem eller ture i firehjulet motorcykel gennem de åbne landskaber på udkig efter dyrelivet. Efter mørkets frembrud kan du kigge efter selvlysende skorpioner med en guide eller få en introduktion til nattehimlen fra lodgens astronom.

Også alle måltider er inkluderet under opholdet, og du kan se frem til at blive forkælet dagen igennem med hjemmelavede lækkerier af høj kvalitet.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Namibia

Vi kender de skønneste steder i Namibia og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel