Legado Mitico i Buenos Aires, Argentina

Hotellet Legado Mitico har det hele: personlighed, høj komfort og den helt rigtige beliggenhed. Dette luksuriøse byhotel ligger i den hyggelige bydel Palermo Viejo i hjertet af Buenos Aires. Her er der altid masser af liv i de små gader, der flankeres af trendy caféer, lækre restauranter og lokale butikker. Adressen er helt perfekt. De fashionable bydele Palermo Soho og Palermo Hollywood ligger begge inden for 15 minutters gang af hotellet, og midtbyens mange seværdigheder er kun 20 minutter væk med bil.

Midt i det hele ligger Legado Mitico som en oase af tradition og moderne luksus. Her kan du synke ned i de bløde lædersofaer og nyde en bog fra bogreolen, der er fuld af titler om Argentinas historie og kultur. Eller du kan finde ro i den lille gårdhave. Ved første øjekast kan indretningen godt virke en smule ’old school’. Som en blanding mellem et museum og et stilfuldt privat overklassehjem. Men det er gjort på en cool og moderne måde.

Hver af de 11 værelser er individuelt indrettet og opkaldt efter prominente personligheder op gennem historien. Her er alt fra politiske personligheder til heltinder inden for popkulturen. Værelserne er fordelt på tre forskellige kategorier, der varierer i størrelse og faciliteter. Miticas Clasicas-værelserne er komfortabelt indrettet med TV, minibar, aircondition, sikkerhedsboks samt et lækket badeværelse med hårtørrer. Du kan vælge den helt rigtige hovedpude fra pudemenuen, og trådløst internet sørger for forbindelse til omverdenen. Miticas Superiores-værelserne er lidt større, men faciliteterne er stort set de samme. Den mest luksuriøse værelsekategori er Miticas De Lujo, hvoraf nogle værelser har pejs og badekar. Evita-værelset har endvidere spabad på badeværelset, mens Che Guevara-værelset har balkon.

Morgenmadsbuffetten er ikke stor, men den er veltilberedt og byder på både lokale lækkerier og mere internationale indslag. Kaffen er god, og varme æggeretter laves individuelt. Der er ingen frokost- og middagsrestaurant på hotellet. Men snacks og sandwiches kan tilberedes, hvis du bliver sulten. Ellers er der masser af gode restauranter i nærområdet.

Således har Legado Mitico alt det, du har brug for i et byhotel: beliggenhed, høj komfort samt fred og ro til efter dagens sightseeing.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Argentina

Vi kender de skønneste steder i Argentina og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel