Le Caméléon Hotel I Costa Rica

Ud til det Caribiske hav, omgivet af en tropisk have, ligger det 4-stjernet boutiquehotel Le Caméléon Hotel. Her kombineres moderne design med en afslappet junglestemning, hvor komforten er i højsædet. Alt dette er med til at sikre dig det bedst mulige ophold.

Hotellets 23 værelser og suiter titter frem mellem grønne palmer og omkranser hotellets poolområde, der ligger som en oase midt i hotellet. Indretningen af værelserne er inspireret af kamæleonen, som skifter farver, og en moderne minimalistisk tilgang. Værelserne og møblementet er hvidt, men bliver brudt af stærkt farvede genstande. Foruden den gennemgående rene stil er værelserne store, behagelige, og indeholder alle de bekvemmeligheder, man kan forvente sig af et hotel i denne klasse.

Hotellet indbyder til afslapning. Det er der mulighed for i poolområdet eller på den anden side af gaden i Noa Beach Club, hotellets strandområde, lige ned til den fantastiske Playa Cocles strand. Her kan du nyde strandlivet, med direkte adgang til hotellets faciliteter. Læn dig tilbage i en af hotellets hængekøjer, og få serveret en lækker, tropisk cocktail eller en let frokostanretning. Her er alt, hvad du skal bruge for at føle dg tilpas ved stranden. Noa Beach Club tilbyder også et væld af aktiviteter i og omkring havet, prøv f.eks. ridning på stranden, dykning, surfing eller bådture. Fra hotellet arrangeres også ture til b.la. regnskoven, lokale chokoladebønder eller et dovendyrsreservat.

Efter en dag fyldt med oplevelser, kan du vende tilbage til hotellets afslappede atmosfære, og her kan du nyde en beroligende behandling i hotellets spa. Når sulten melder sig, kan du læne dig tilbage i NOA Bar Restaurant, som ligger i en åben, stråtækt pavillon, med udsigt over havet. Her har du mulighed for at smage endnu en af barens fantastiske cocktails, inden du sætter dig til bords. Fra køkkenet fremtrylles moderne internationale retter baseret på lokale ingredienser, der er en fryd for dine smagsløg.

 

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mellemamerika

Vi kender de skønneste steder i Mellemamerika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel