L’Alya Ninh Van Bay i Vietnam

L’Alya Ninh Van Bay tilbyder ægte vietnamesisk luksus i smukke rammer, ned til Ninh Van-bugtens klippefyldte kyster og uspolerede tropestrand. Resortets villaer ligger spredt ud over en junglebeklædt bjergside ned mod havet.

I hotellets villaer finder du din helt egen oase af afslapning og komfort. Med lyse åbne rum og integrerede naturmaterialer, som stråtækte tage, indgår villaerne som en naturlig del af området, med alle de faciliteter du skal bruge. På den smukke træterrasse finder du din private pool og et afslapningsområde hvorfra du kan nyde havudsigten og det aktive dyreliv omkring villaen. Indeni består villaerne af store åbne rum, med højt til loftet, og de er udstyret med lækre badeværelser og marmorbadekar.

På hotelområdet finder du den imponerende fællespool, som med sin reflekterende overflade og beliggenhed ned til stranden syntes at gå i et med det blå hav. Isoleret fra resortets hovedområde kan du slappe af i spaområdet, og forkæle dig selv med en behandling. Hotellets personale sætter en ære i at du skal føle dig velkommen, slappe af, og aldrig mangle noget under dit ophold. Du har en personlig butler, så er der noget du mangler, skal du blot sige til. Så bliver der sørget for det.

På hotellet er der rig mulighed for at slappe af i de tropiske omgivelser, men hotellet har også eksperter inden for en lang række områder, som sørger for at dit ophold bliver fyldt med de bedste oplevelser. Fra hotellet er der shuttle både til den nærliggende by Nha Trang, og der tilbydes ture til kulturelle og naturrige seværdigheder, workshops om lokale håndværk og aktiviteter på havet samt i den omkringliggende natur.

Når sulten melder sig, leverer hotellets restaurant inspirerende og kreative retter i hyggelige omgivelser. Menuen er ikke forudbestemt, men bliver derimod komponeret ud fra de råvarer, som er i sæson. Har du en særlig anledning til at fejre, er der også mulighed for at få lavet en individuel menu i samarbejde med hotellets erfarne kok.

L’Alya Ninh Van Bay levere luksus i åbne, afslappede rammer med mulighed for, at tilpasse dit ophold til dine ønsker og præferencer.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel