La Villa Bahia i Salvador da Bahia, Brasilien

I hjertet af Salvador da Bahias historiske bydel Pelourinho ligger det charmerende boutiquehotel La Villa Bahia. Hotellet er indrettet i to smukt restaurerede byhuse fra 1600- og 1700-tallet, der emmer af historisk charme. Bag de smukke facader gemmer sig 17 værelser, der er indrettet med lokale træmøbler, malede skodder og antikviteter fra byens rige historie. Ikke to værelser er ens. Nogle har antikke himmelsenge. Nogle har badekar med løvefødder. Mens andre har balkon med udsigt over Terroir de Jesus eller kirken Igreja de São Francisco ved siden af. Værelserne er heller ikke lige store. Men alle er de komfortable og har masser af karakter og personlighed samt moderne faciliteter som TV, sikkerhedsboks, wi-fi og hårtørrer. Der er sågar elevator til nogle af værelserne.

Hotellet byder desuden på to hyggelige gårdhaver, der indbyder til afslapning i en hængekøje til lyden af et rislende springvand. Eller tag plads på den dejlige tagterrasse og nyd den fantastiske udsigt over byens tage og kirketårne. Bliver varmen for meget, er den lille plungepool aldrig langt væk. Pools er en sjældenhed i den gamle bydel, hvor husene ligger meget tæt.

Det er dog ikke rammerne alene, der gør La Villa Bahia til noget særligt. Din vært Brono Guinard kom hertil fra Frankrig for 30 år siden, og hans stærke passion for Salvador skinner igennem overalt på hotellet. La Villa Bahia er hans kærlighedserklæring til byens særlige kultur og historie, og det er svært at forestille sig et mere stemningsfuldt sted at bo midt i den gamle bydel.

Samme lidenskab er at finde i hotellets restaurant, der er blevet kendt for at kombinere lokale ingredienser og opskrifter med franske teknikker. Resultatet er unikke fusionsretter fyldt med smag, der har gjort restauranten til en af Salvadors bedste gourmetrestauranter. Også morgenmaden er en oplevelse. Udvalget er ikke gigantisk, men kvaliteten er høj, ingredienserne dugfriske og den lokale kaffe forrygende. Oplevelsen fuldendes af følelsen af at sidde i den friske morgenluft i en flere hundrede år gammel gårdhave med en af Sydamerikas mest spændende, historiske byer ventende lige uden for døren.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Brasilien

Vi kender de skønneste steder i Brasilien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel