La Vela Resort, Khao Lak, Thailand

Topmoderne arkitektur og masser af vand er det første der møder dig ved ankomsten til La Vela. Resortet ligger helt perfekt ned til en flot, gylden strand blot 10 minutter fra den lille, afslappede Khao Lak by, der byder på et udvalg af restauranter og butikker. Du er også blot 3 minutter fra markedet Bang Niang, og Khao Lak National Park er blot 20 minutters kørsel væk. Så her er du tæt på det hele.

La Vela består af to adskilte zoner; oceanside ned til havet og poolside, der ligger lidt længere væk fra kysten. I alt har hotellet 181 værelser fordelt på otte forskellige kategorier. Deluxe-værelserne er den billigste kategori. Men det til trods, kommer du ikke til at mangle noget. De 57 m2 store værelser byder på et lækkert badeværelse og privat balkon med udendørs badekar og sofa. Du har også gratis wi-fi, tv, sikkerhedsboks, hårtørrer, køleskab samt meget mere. Temperaturen i værelset kan du styre med aircondition-anlægget, og trænger du til en kop te eller kaffe, har du alle faciliteter lige ved hånden. I den anden ende af skalaen finder du Pool Access Grand Seaview-værelserne med havudsigt og direkte pooladgang fra din terrasse.

Netop poolområderne er noget af det, der gør La Vela til noget særligt. Resortet byder på adskillige imponerende pools, der i tråd med arkitekturen er formet med skarpe vinkler og overraskende former. Formen kan holdes ved lige i det moderne fitnesscenter, og bagefter kan du lade dig forkæle i den flotte spa-afdeling. Det servicemindede personale i receptionen hjælper hellere end gerne med at arrangere udflugter i nærområdet eller komme med forslag til ture på egen hånd. Børn er naturligvis meget velkomne på La Vela, og de kan se frem til masser af underholdning i børneklubben.

Om det er pizza eller friskfangede fisk, der trækker, så er restauranten Kokulo Beach Club stedet for en god middag i flotte omgivelser. Menukortet er varieret, og du kan både vælge at sidde udendørs og indendørs. Dagen starter dog på resortets anden restaurant, Spices, hvor en overdådig morgenmadsbuffet sørger for den bedste start på dagen. Så er du klar til endnu en dag i dette tropiske paradis.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Badeferie i Thailand

Vi kender de skønneste steder i Badeferie i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel