La Siesta Hoi An Resort & Spa i Hoi An, Vietnam

La Siesta Hoi An Resort & Spa er et charmerende og stemningsfuldt luksushotel, som ligger i nærheden af den gamle bydel omgivet af grønne rismarker og Thu Bon floden. Med den originale vest-fløj og den nye øst-fløj står hotellet i sand kolonistil og passer perfekt ind i den gamle handelsby, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Hotellet har værelser for enhver smag. Der er suiter med balkoner, store værelser og luksuriøse villaer. Fælles for værelsernes indretning er brugen af behagelige møbler og naturmaterialer, som giver den helt rigtige kolonitidsstemning. Du kan vælge lige præcis det værelse, som passer til dig, og få adgang til egen sauna, balkon med udsigt over de fantastiske omgivelser, personlig butler eller løvefodsbadekar.

Med hotellets store udbud af ture er der rig mulighed for at tage på opdagelse i Vietnam. Du kan besøge de mange kulturelle og historiske steder i Hoi An, tage på opdagelse i den smukke omkringliggende natur eller nyde de mest fantastiske sandstrande. Lige ved siden af hotellet er der mulighed for at besøge et traditionelt vietnamesisk forsamlingshus, som stammer helt tilbage fra 1500-tallet.

På hotellets område er der gode muligheder for at koble af. Vælg selv om du vil køle af i hotellets saltvands- eller ferskvandspool. Du kan også benytte dig af et fuldt udstyret fitnessområde eller tage en tur i lokalområdet på en af hotellets cykler. Hvis du ønsker at slappe fuldstændigt af, tilbyder La Siesta Spa en række traditionelle vietnamesiske behandlinger med urter, olier og andre healende ingredienser.

På hotellets restauranter er der mulighed for at få helt unikke smagsoplevelser. På Red Bean Restaurant tilbereder kokkene innovative vietnamesiske retter inspireret af klassiske opskrifter fra lokalområdet, serveret i afslappede omgivelser. The Tempel Restaurant har bibeholdt kolonitidens europæiske indflydelse, og laver retter med inspiration fra hele verden. Efter middagen kan du læne dig tilbage med en eksotisk cocktail fra Feliz Bar og nyde de fantastiske omgivelser i den lune nat.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel