La Rose Suites i Phnom Penh, Cambodia

La Rose Suites i Phnom Penh er et perfekt beliggende byhotel med nem adgang til byens mest prominente attraktioner. Det luksuriøse hotel er inspireret af den charmerende franske kolonistil og de antikke cambodianske templer med komforten i højsædet. Omgivet af en tropisk have, og med den centrale saltvandspool, er hotellet det perfekte sted at slappe af, inden du begiver dig ud i byens gader.

Hotellet består af 68 rummelige værelser og suiter, alle elegant indrettet med traditionelle møbler i mørkt træ. Komfortniveauet er i top med brede senge, lækre badeværelser og alle de moderne faciliteter, man kan forvente sig af et 5-stjernet hotel. Fra alle værelserne er der udsigt til den frodige have og poolen, og på badeværelset finder du regnbruser og badekar. På hotellet tilbydes også personlig butlerservice, som står parat til at servicere dig.

Hotellet ligger i gåafstand fra uafhængighedsmonumentet, det kongelige palads og nationalmuseet, så der er rig mulighed for sightseeing. Du kan også tage ud i byens gader og se interessante butikker, kunsthåndværkere og de lokale markeder, der er fyldt med dufte, farver og lyde. Fra hotellet er der heller ikke langt til en sejltur på Mekong-floden og udflugter i den fantastiske cambodianske natur.

På hotellets spa kan du få traditionel khmer-massage samt et væld af andre afslappende og foryngende behandlinger. Til behandlingerne gøres der brug af lokale og naturlige produkter, der giver en helt særlig spa oplevelse.

Efter en afslappende behandling på hotellets spa, eller en travl dag med sightseeing, kan du læne dig tilbage på hotellets restaurant og nyde moderne retter baseret på det traditionelle Khmer-køkken. Ønsker du i stedet at tage på opdagelse og smage dig igennem byens mange gode restauranter, står hotellets personale klar til at komme med anbefalinger og bestille en tuk-tuk til at køre dig ud i byen.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel