Khwan Beach Resort på Koh Samui, Thailand

På Thailands næststørste ø Koh Samui ligger det 4-stjernede Khwan Beach Resort. Med en fantastisk beliggenhed ned til stranden og i gåafstand til byen Mae Nams centrum, har du mulighed for både at slikke sol på stranden og udforske byen. Hotellets luksuriøse villaer, stemningsfulde glamping-telte og mange faciliteter ligger omgivet af en tropisk have ned til det azurblå hav.

Det gennemgående træk for hele resortet er brugen af moderne thai kunst og design. Dette ses også tydeligt i indretningen af hotellets villaer, som på smukkeste vis er udsmykket med malerier, skulpturer og lækre tekstiler. De byder også på komfortable møbler og moderne faciliteter såsom Wi-Fi og aircondition, så du er sikret et meget behageligt ophold. Hotellets villaer findes i to kategorier: Poolvillaer eller teltvillaer. Poolvillaerne ligger i egen private have med tilhørende pool og solterrasse. Med hotellets flotte teltvillaer kan du tage på glamping i den frodige thailandske natur. Her kan du komme tæt på naturens lyde og dufte uden at gå det mindste på kompromis med komfort og luksus.

Resortet indbyder til fredelig afslapning ved strand eller pool men tilbyder også en lang række aktiviteter. Nyd den thailandske bugt med aktiviteter som paddleboard og kajaksejlands, eller besøg nationalparken Ang Thong med båd. Du kan også tage en runde golf på Santiburi Resort & Country Club, som er en af Thailands bedste golfbaner. Eller du kan besøge øens elefantreservat, hvor pensionerede elefanter nyder tilværelsen.

Tilbage på hotellet lokker wellness-området med et væld af forskellige massagetype, hvoraf de fleste kan bestilles til din egen villa. Ved hotellets poolområde kan du slappe af i parasollens skygge, og nyde en forfriskende drink fra poolbaren. Når sulten melder sig, er hotellets restaurant klar til at pirrer sanserne med velsmagende kreationer lavet på de bedste råvarer fra lokale producenter. Hvis du ønsker det, er der også mulighed for at få middagen serveret i din private villa.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Se video fra hotellet her

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel