Komaneka at Tanggayuda på Bali, Indonesien

Blot 15 minutter fra Ubud, Balis kulturelle centrum, ligger Komaneka at Tanggayuda. Midt i naturskønne omgivelser ligger resortets blot 20 villaer omgivet af grønne frugttræer. Fra hotellet kan du nyde den mest fantastiske udsigt over Oos floden og den frodige natur, som denne del af Bali er så kendt for.

Villaerne er rummelige og komfortabelt indrettet med bløde møbler, træ og balinesiske antikviteter. Dette er alt sammen med til at give den helt rigtige ø-stemning. Fra villaerne har du adgang til din egen veranda med liggestole, og størstedelen af dem har også egen pool med udsigt til den hyggelige gårdhave eller dalen, som floden løber gennem.

Fra hotellet er der gratis shuttle til Ubuds centrum flere gange om dagen. Så der er gode muligheder for at udforske den kulturrige by. Her kan du besøge kunsthåndværkernes boder eller opleve de smukke balinesiske danse fremført til musik fra traditionelle instrumenter. Fra hotellet kan du også tage på ture ud i de grønne rismarker eller til de antikke templer, som Bali er så kendt for.

Hotellet danner de perfekte rammer for afslapning og forkælelse. Der er mulighed for en forfriskende dukkert i hotellet infinitypool, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt. I hotellets spaområde kan du forkæle dig selv med indonesiske urtebehandlinger, slappe af i jacuzzien eller gå i dampbad.

Fra Batukaru Kitchen, som er hotellets restaurant, kan du nyde en eksotisk cocktail med udsigt til dalen, inden du får serveret klassiske indonesiske retter og køkkenets egne specialiteter. Hvis du ønsker en mere privat spiseoplevelse, er der mulighed for at få maden serveret i månelysets skær, i din egen villa eller på en picnic i den skønne natur.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel