Komaneka at Rasa Sayang i kulturelle Ubud, på Bali, Indonesien

Komaneka at Rasa Sayang er placeret i hjertet af Ubud, Balis kulturelle hjerte. Hotellet ligger lige ud til hovedgaden, men er samtidig omgivet af tropisk vegetation. En grøn oase midt i byens aktive liv. Dette lille luksuriøse boutiquehotel er bygget i moderne stil, men med genbrugt træ flere steder.

Værelserne består af åbne rum udstyret med førsteklasses møblement og brede balkoner. Herfra kan du nyde udsigten til den frodige byhave og den grønne dal, som ligger bag hotellet. På værelserne findes alle moderne bekvemmeligheder.

Der er på hotellet mulighed for at slappe af og nyde de tropiske omgivelser. Du kan tage en dukkert i poolen ved dalens kant, eller forkæl krop og sjæl med en behandling på hotellets spa, Akar Wangi. Her bruges traditionelle indonesiske remedier og naturprodukter til at sikre en healende og forskønnende oplevelse.

Fra hotellet kan du tage på opdagelse i Ubud. I udkanten af byen kan du se hvordan lokalbefolkningen dyrker jorden på traditionel vis med plove trukket af okser. Inde i byen står det klart, hvorfor Ubud kaldes Balis kulturelle hjerte. Her er der åbne værksteder hvor malere, sølvsmede, træskærere og skulptører viser deres håndværk frem. Traditionelle gamelan-orkestrer spiller på musikskolerne, imens klassiske balinesiske danse bliver øvet på danseskolerne. Oplev også de gamle templer og helligdomme i og omkring byen. Det er tydeligt at mærke, hvorfor folk fra hele verden forelsker sig i Ubud.

I byen finder du også en række af øens bedste restauranter og charmerende caféer. Har du mere lyst til at trække dig tilbage til hotellets rolige atmosfære, serverer restaurant Madu Manis Kitchen udvalgte lokale specialiteter og middelhavsinspirerede retter, baseret på lokale råvarer. Du kan nyde den lækre mad eller en af deres innovative cocktails på den åbne terrasse med udsigt over de tropiske omgivelser.

Komaneka at Rasa Sayang fungerer som den perfekte base for udforskning af Ubud, med mulighed for at slappe af i afslappende omgivelser.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel