Komaneka at Keramas Beach

Kom væk fra det hele på det luksuriøse boutiqueresort Komaneka at Keramas Beach, der ligger spredt ud over en fire hektar stor grund ned til en smuk sort sandstrand på Balis mindre besøgte østkyst. Fra resortet har du en fantastisk udsigt til naboøen Nusa Penida, grønne rismarker samt vulkanen Mount Agung. Her er der masser af fred og ro. Men du er stadig blot 15 minutters kørsel fra den populære badeby Sanur, der bugner af restauranter, butikker og caféer. Eller kig dig rundt i den lille lokale by Keramas, der også byder på lokale spisesteder og butikker.

Resortet er designet i moderne stil med inspiration fra den traditionelle balinesiske arkitektur. De 200 m2 store villaer er alle lyst indrettet med en storslået udsigt over havet samt egen pool på ikke mindre en 33 m2. Derudover har værelserne naturligvis alle de moderne faciliteter, du forventer at finde på et førende 5-stjernet luksusresort.

Det samme gælder for resortets fællesområder, der blandt andet tæller et lækkert poolområde ned til stranden, et moderne fitnesscenter samt en vanedannende spa-afdeling, hvor du kan forkæle dig selv med alverdens massager og skønhedsbehandlinger. På resortets restaurant venter store kulinariske oplevelser. Her fremtryller de dygtige kokke lokale specialiteter samt internationale favoritter, der serveres med en storslået udsigt over stranden. Maden bliver tilberedt med de fineste dugfriske ingredienser, hvoraf en del stammer fra resortets egne rismarker samt økologiske køkkenhave.

Komaneka at Keramas Beach kombinerer på smukkeste vis moderne luksus med en fantastisk beliggenhed. Men det, der for alvor gør Komaneka til noget særligt, er den oprigtige gæstfrihed og den uovertrufne personlige service, der gør, at man straks føler sig afslappet og godt tilpas.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Bali

Vi kender de skønneste steder i Bali og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel