Komaneka at Bisma, Ubud Bali

Luksus, smuk beliggenhed og uovertruffen service – dette er de ord, der kendetegner et af Ubuds bedste hoteller, Komaneka at Bisma. Hotellet ligger lige ud til den frodige Champuhan-dal blot 5 minutter fra centrum af Ubud og er en ren oase af fredfyldthed. Fra det øjeblik man træder ind på hotellets område bliver man grebet af den næsten magiske stemning og maleriske natur, der omgiver én. Stedet er ejet af en lokal kunstnerfamilie, der har formået at forkæle ikke blot personalet og indretningen, men også hver en gæst, der besøger stedet.

På Komaneka at Bisma finder man flere forskellige værelsestyper startende med deres standardværelser, der kaldes Bisma suiter. Disse er på hele 88 m2 inklusiv den private balkon, hvorfra der en en fantastisk udsigt over dalen og de grønne rismarker. Værelserne har plads til 2 voksne og 2 børn, men det er også muligt at bo i en familie suite eller familie pool villa, hvis man ønsker lidt mere plads.
Vil man som par virkelig forkæle sig selv, skal man bo i en pool villa. Fra disse 210 m2 store villaer kan man fra sin egen private pool og veranda nyde den storslåede udsigt til floden og den omkringliggende jungle.

Som det hører sig til på et 5-stjernet hotel findes der et væld af faciliteter deriblandt spa, restaurant, barer og ikke mindst den smukt beliggende swimmingpool. Derudover kan der arrangeres adskillige forskellige typer af aktiviteter lige fra madlavningskursus til cykel- og trekkingture. Komaneka at Bisma er perfektion og en hotel-oplevelse udover det sædvanlige.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se rejseforslag hvor hotellet indgår

Sådan bliver din rejse til

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel